Erling Haaland'ın ilginç yaşamı

Erling Haaland
Erling Haaland

Dünya futbolunun yeni yıldızı Erling Haaland kendi gelişimine farklı bir bakış açısıyla yaklaşıyor. Profesyonel bir yaşam süren Norveçli oyuncunun akşam 22.00 civarında telefonu dahil tüm elektronik eşyaları kapattığı belirtildi. Öte yandan yıldız oyuncunun birkaç dikkat ettiği konu da var.

Bu sezon Borussia Dortmund'dan Manchester City'ye transfer olan ve daha şimdiden gösterdiği performansla kamuoyunun övgüsünü toplayan Erling Haaland, yaşamanı çok dikkat ediyor.

İngiliz Daily Mail Gazetesi'nin haberine göre Haaland, akşam 22.00 civarında uyumadan önce telefonu dahil tüm elektronik cihazları kapatıyor.

  • Norveçli golcünün, yatağa yatmadan önce de ışığı filtrelemek için turuncu gözlük ve uyku kalitesini ölçmek için de uyku sırasında 'OuraRing' (Uyku ve fiziksel aktiviteyi izlemek için kullanılan akıllı bir yüzük) taktığı öğrenildi.

Günde 6 bin kalori alan 90 kg ağırlığındaki 22 yaşındaki forvetle ilgili Norveç'ten takım arkadaşı Fenerbahçeli Joshua King bir röportajında, "Onun gibi yemek yiyen birini daha önce görmedim. Bir ayı gibi yemek yiyor" demişti.