Habib'in paylaşımında duygulandıran Ömer Halisdemir detayı

Habib ve Halisdemir'in çizimleri Beykoz'daki duvarlara anlam katıyor.
Habib ve Halisdemir'in çizimleri Beykoz'daki duvarlara anlam katıyor.

Conor McGregor karşısında aldığı epik galibiyetle spor dünyasında Muhammed Ali etkisi yaratan Habib Nurmagomedov'in Türk destekçilerine teşekkür ettiği paylaşımında duygusal bir Ömer Halisdemir detayı ortaya çıktı. Habib'in çizimini yapan sanatçının daha önce aynı duvara Halisdemir'in de grafitisini yaptığı ve o duvara 'kahramanlar köşesi' adı verildiği öğrenildi.

Karma dövüş sanatları hafif sıklet unvan maçında İrlandalı Conor McGregor'u yenerek şampiyonluk kemerini koruyan Müslüman sporcu Habib Nurmagomedov, Türkiye’nin gündeminden düşmüyor.

Son olarak, kişisel sosyal medya hesabından Türk takipçilerine destekleri için teşekkür eden Habib Nurmagomedov’un söz konusu paylaşımında çarpıcı bir detay dikkati çekti. Rakibi Conor McGregor’u pes ettirmek üzere olduğu anın grafitisini paylaşan Habib’in bu paylaşımında yer alan çizimin, 15 Temmuz şehidimiz Ömer Halisdemir’in büyük beğeni toplayan grafitisini çizen sanatçıya ait olduğu anlaşıldı.

gzt

MET lakaplı Muhammed Emin Türkmen, kahraman şehit Ömer Halisdemir’i Beykoz’un Elmalı Mahallesi’nde bir duvara çizmiş ve oldukça beğenilen çizim neticesinde sosyal medyada yankı uyandırarak binlerce tebrik mesajı almıştı.

Müslüman Habib’in İrlandalı rakibi karşısında elde ettiği epik galibiyetin ardından işe koyulan Türkmen, Habib’i de Halisdemir’in yanına ekledi. İki ismin yan yana geldiği duvar bugünlerde, Türkmen’in hayranları tarafından ‘kahramanlar köşesi’ olarak adlandırılıyor.

Habib Nurmagomedov ve Ömer Halisdemir'in çizimleri Beykoz duvarlarına anlam katıyor.
Habib Nurmagomedov ve Ömer Halisdemir'in çizimleri Beykoz duvarlarına anlam katıyor.