Hacısalihoğlu: Ondan büyük beklentimiz var

Zargo Toure ve Hayrettin Hacısalihoğlu
Zargo Toure ve Hayrettin Hacısalihoğlu

Bordo mavili kulüp, 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme yaptığı Senegalli futbolcu Zargo Toure için Ayasofya'da imza töreni düzenledi. Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu:"Umuyor ve diliyorum ki Trabzonspor'da çok başarılı olacak, Trabzonspor'un bir eksiğini tamamlamış olacak" derken, yeni transfer Toure: "Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte oynayacak olmaktan dolayı çok mutluyum. İnanıyorum çok başarılı bir yıl olacak" dedi ve ekledi, "Türkiye'yi, Müslüman bir ülke olması nedeniyle ikinci evim olarak görüyorum"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, yeni transfer Senegalli futbolcu Zargo Toure için imza töreni düzenledi.

Ortahisar ilçesine bağlı Ayasofya Mahallesi'ndeki tarihi Ayasofya Camisi bahçesinde gerçekleştirilen imza törenine, kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, kulüp genel sekreteri Ömer Sağıroğlu ve futbolcu Zargo Toure ve oyuncunun babası Djibril de katıldı.

Geçen sezon Fransa'nın Lorient takımında forma giyen 28 yaşındaki stoper Zargo Toure ile medya önünde 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada, transfer döneminde az sayıda, ihtiyaç olan bölgelere oyuncu katmayı planladıklarını belirterek, "Hem takım kadrosu hem kulübün ekonomik konumu bunu gerektiriyordu. Yeni katılan arkadaşımız da savunmanın merkezinde görev yapıyor, geçmişte bu konuda başarılı bir spor hayatı var. İzleme komitemizin kanaati ve önerisiyle anlaşma sağladık. Umuyor ve diliyorum ki Trabzonspor'da çok başarılı olacak, Trabzonspor'un bir eksiğini tamamlamış olacak." diye konuştu.

İmza törenini de Trabzon'un önemli tarihi eserlerinden Ayasofya önünde yaptıklarını ifade eden Hacısalihoğlu, şöyle devam etti:

  • "Trabzonspor, Trabzon için Trabzon'a katkı sağlamak için var. Transfer törenlerimiz vesilesi ile Trabzon turizmine bir katkımız olursa bundan da ayrıca mutluluk duyarız. Ben oyuncumuza başarılar diliyorum. Ondan büyük beklentilerimiz var, bunlara cevap vereceğine inanıyoruz. Trabzon'un tarihi ve turistik anlamda önemli yerleri var. Mesela Sümela Manastırı, Boztepe, Atatürk Köşkü, Uzungöl var. Geçmişte de buralarda imza törenleri yapmıştık. Tekrar oralarda da yapabiliriz ancak bu sene bunların hepsini gezmek mümkün değil. Çünkü aşağı yukarı transferi sonlandırdık gibi bir şey, çok büyük bir şey olmazsa bu seneki transferi tamamladık."

Bir önceki sezon FC Lorient forması giyen Senegal asıllı Fransız futbolcu Zargo Toure ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladık. Trabzon’un tarihi ve turistik öneme sahip mekanlarından Ayasofya’da gerçekleştirilen imza töreninde Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu, Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu ve futbolcumuz Zargo Toure’nin babası Djibril Toure de hazır bulundu. İmza töreninde oyuncunun transfer süreci hakkında bilgi veren Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu, ‘’Bu transfer döneminde az sayıda, ihtiyaç olan bölgelere oyuncu katmayı planladık. Hem takım kadrosu hem kulübün ekonomik konumu bunu gerektiriyordu‘’ dedi. Hacısalihoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’Yeni katılan arkadaşımız da savunmanın merkezinde görev yapıyor. Geçmişte bu konuda başarılı bir spor hayatı var. İzleme komitemizin kanaati ve önerisiyle kendisiyle anlaşma sağladık. Umut ediyorum ki Trabzonspor’da çok başarılı olacak, takımımızın bir eksiğini tamamlamış olacak. Bu imza törenini de Trabzon’un önemli tarihi mekanlarından Ayasofya’nın önünde gerçekleştiriyoruz. Trabzonspor, Trabzon için vardır. Trabzon’a katkı sağlamak için vardır. Bu transfer törenleri vesilesiyle Trabzon turizmine bir katkımız, bir desteğimiz olursa bundan da ayrıca mutluluk duyarız. Haberin devamı için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. www.trabzonspor.org.tr

Trabzonspor (@trabzonspor)'in paylaştığı bir gönderi ()