Hadise'nin açtığı 1 liralık davaya Hatice'den komik yorum: 5 lira vereyim de sus

Hatice'den Hadise'ye: 5 lira vereyim de sus
Hatice'den Hadise'ye: 5 lira vereyim de sus

Ünlü şarkıcı Hadise'nin, kadınlara örnek olsun diyerek eski futbolcu Serhat Akın'a açtığı 1 liralık dava polemiğine şarkıcı Hatice de dahil oldu.

Ünlü şarkıcı Hadise'nin, kadınlara örnek olsun diyerek, kendisi hakkında yorumlarda bulunan eski futbolcu Serhat Akın'a açtığı 1 liralık dava polemiğine ünlü şarkıcı Hatice de dahil oldu.

Fidayda, Hani Gitmeyecektin şarkılarıyla tanınan Hatice, sosyal medya üzerinden yapılan bir haber paylaşımının altına konuyla ilgili bir yorumda bulundu. Hatice, merhum sanatçı Kemal Sunal'ın rol aldığı Garip filminden bir sahneyi örnek göstererek şu yorumda bulundu, "Bu bana eski Türk filminden bir repliği hatırlattı. Rahmetli Kemal Sunal'ın 'Garip' adlı filminden minik bir kız şöyle söylüyordu; 'mahkemede bu kadar yaygarayı 1 lira için mi çıkardın, ben 5 lira vereyim de sus.' O hesap..."

Kemal Sunal'ın bahsi geçen Garip filminden mahkeme sahnesi
Kemal Sunal'ın bahsi geçen Garip filminden mahkeme sahnesi

Hadise ve Serhat Akın'dan konuyla alakalı bir açıklama gelmedi. Akın, Hadise için YouTube'de, ''İlk tanıdığımda saçlarını küt kestirmişti. Çirkindi, beğenmedim." yorumunda bulunmuştu.