Hagi isyan etti: Beni kaybettiniz

​Hagi isyan etti: Beni kaybettiniz
​Hagi isyan etti: Beni kaybettiniz

Romanya Ligi ekibi Viitorul Constanta'yı çalıştıran Gheorghe Hagi yapılan eleştirilene dayanamadı ve görevi bırakacağını açıkladı.

Romanya Ligi'nde oynanan mücadelede Viitorul Constanta ile Astra Giurgiu 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ardından özellikle medya mensupları Gheorghe Hagi'yi sert bir dille eleştirdi.

“Utancımdan eve gidemedim”

CNN Türk'ün haberine göre Gheorghe Hagi istifa edeceğini açıkladı. Gheorghe Hagi, "Utancımdan eve gidemedim. İlk kez ülkemi terk etmeyi düşünüyorum. Nereye gideceğimi bilmiyorum ama en kısa zamanda bu projeyi bırakacağım. Bu iş artık bitti. Yeni bir yol çizmem gerekiyor çünkü bana burada yer yok. Bugünü asla unutmayacağım. Beni temelli olarak kaybettiniz. Dünya çapında yaptığımız yatırımlar Romanya'da dağıldı gitti. Sonra da 'neden Polonya ve Hollanda bize 3 atıyor' diye şikayet ediyoruz." dedi.

“Tuzak kuruluyor”

Romanya futboluna eleştirilerini sürdüren Hagi, "2021 yılında milli takımda benim yetiştirdiğim 11 oyuncu oynayacak. Burada futbolun içine çok fazla siyaset giriyor ve çok fazla tuzak kuruluyor. Burada futbol yok. Yaptığım en güzel şey çocuklara yatırım yapmak oldu. Bütün emeklerimi bu çocuklar için harcadım." ifadelerini kullandı.