Hagi'den Hakan Şükür cevabı: Hala öfkeli

Hakan Şükür Hagi
Hakan Şükür Hagi

O bakışın sebebini ve perde arkasını 17 yıl sonra anlattı...

Galatasaray efsanesi George Hagi, sarı kırmızılı kulüpte forma giydiği günlere ilişkin samimi açıklamalarda bulundu.

Sokrates Dergi'ye özel bir röportaj veren Hagi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün hain darbe girişimi sonrasında yurt dışına kaçan Hakan Şükür'e kırgın ve kızgın olduğunu gizlemedi.

Rumen efsane, 17 Mayıs 2000 gecesi UEFA Kupası Finali'nde normal sürenin son dakikasında kazanılan serbest vuruşu Hakan Şükür'ün kullanmasına bir hayli sinirlenmişti. Bu konu hakkında kendisine yöneltilen soruya cevap veren Hagi, “Niye o attı? Dört yıl birlikte oynadık, ilk defa serbest vuruş kullanmak istedi" ifadelerini kullandı.

Fotoğraf, Sokrates Dergi'ye aittir.

Hala kızgın olduğu anlaşılan Hagi, Hakan Şükür'ün bu davranışının sebebinin kendisine sorulması gerektiğini belirtti. Hagi, “Sebebini kendi anlatsın. Buna kendisinin cevap vermesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

Söz konusu pozisyonda Hakan Şükür'ün hareketinin ardından sinirleri gerilen Hagi, 94. dakikada kırmızı kart görmüş ve takımını 10 kişi bırakmıştı. Yıllar sonra bile söz konusu kırmızı kartın sebebi olarak Hakan Şükür gösteriliyor ve kendisi de bunu kabul ediyor.

Hakkında zorla Türkiye'ye getirilme kararı çıkan FETÖ üyesi Hakan Şükür'ün Galatasaray'dan ihraç edilmesi için de düğmeye basıldı.