Hakan Balta, 271 gün sonra forma giydi

​Hakan Balta, 271 gün sonra forma giydi
​Hakan Balta, 271 gün sonra forma giydi

Ziraat Türkiye Kupası'nda Atiker Konyaspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray'da, Fatih Terim 11'de şans bulamayan isimlere şans verdi. Terim'in bu anlamda sahaya sürdüğü isimlerden biri de Hakan Balta'ydı. Tecrübeli oyuncu tam 271 gün sonra sarı-kırmızılı formaya kavuştu.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Atiker Konyaspor, evinde Galatasaray'ı ağırladı. Mücadele seviyesi oldukça yüksek olan karşılaşma 2-2'lik skorla sonuçlanırken, her iki takımda sahaya Süper Lig'e göre farklı 11'lerle çıktı. Özellikle Galatasaray'da Fatih Terim kadroda geniş bir rotasyon yaptı.

Terim uzun süre forma şansı bulamayan oyunculara şans verirken, bu isimlerden biri de Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Hakan Balta oldu. En son 6 Mayıs 2017'de forma giyen Hakan Balta, Fatih Terim'in ilk 11'de şans vermesiyle tam 271 gün aradan sonra sahaya çıktı.

Terim'in alışılmışın dışında sol bekte şans verdiği tecrübeli isim gösterdiği performansla dikkat çekti. Sezon başında kadroda düşünülmeyen ve gözden çıkarılan tecrübeli oyuncunun, oyundan çıkana kadar sergilediği gayret ve konsantrasyon Galatasaray taraftarının yüzünü güldürdü. Özelliklehücuma çıkışlardaki ve savunmadaki gayreti Galatasaray taraftarının takdirini topladı.

  • Oldukça uzun bir aradan sonra sahalara geri dönen Hakan Balta, en son 6 Mayıs 2017'de Kasımpaşa'ya karşı resmi maçta oynamıştı.

Güzel bir maçın ardından 💛❤️

Hakan Balta (@hbalta22)'in paylaştığı bir gönderi ()

❗️Galatasaray, turu Türk Telekom Arena’ya bıraktı.

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()