Hakan Çalhanoğlu, milli takıma yönelik konuştu

hakan çalhanoğlu
hakan çalhanoğlu

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Emre Mor ve Stefan Kuntz konusuna açıklık getirdi. Emre Mor'un milli takıma alınıp alınmamasıyla ilgili alakasının olmadığını belirten Hakan Çalhanoğlu, Stefan Kuntz'la ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte o açıklamalar...

Inter'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Emre Mor ve Stefan Kuntz'la ilgili konuştu.

"Emre Mor ile ilgili alakam yok"

Emre Mor'un milli takıma alınıp alınmamasıyla bir ilgisinin olmadığını kaydeden Hakan Çalhanoğlu, "Menajerini de tanımam, alakam yok" ifadelerini kullandı.

Kuntz'a dair de konuştu

Stefan Kuntz ile hiçbir sorunu olmadığını belirten yıldız futbolcu, "Hoca çok pozitif bir insandı ama bir genç milli takım hocasıydı. Gençlerle daha iyi kontak kurabilirsiniz ama bazı futbolcular tarafından kabul görmeyebilir bu davranışlarınız. Yapılan bazı açıklamalar var. Bu açıklamalar tecrübeli bir teknik adam olsa yapılabilir miydi?" dedi.

"Sistemimiz olmalı"

2 sezondur Inter'de 6 numara oynadığını dile getiren Hakan Çalhanoğlu, "Buraya gelen futbolcunun milli takımın nasıl oynadığını bilmesi lazım. Bir sistemimiz olması lazım. Benim pozisyonum artık farklı." şeklinde konuştu.

Hoca konusunda görüşü alındı

TFF yetkililerinin yeni teknik direktör konusunda görüşünü aldığını kaydeden Çalhanoğlu, "Milli takım futbolcularının 'Biz yerli hoca istiyoruz' diye bir beyanı yok. Hangi hoca gelirse onunla çalışırız. TFF yetkilileri, takım kaptanı olarak benim görüşümü aldılar hoca konusunda." sözlerini sarf etti.