PSG'nin alamadığı yıldız futbolcu Süper Lig devine geliyor...

Hakim Ziyech
Hakim Ziyech

Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint Germain, Chelsea'den Hakim Ziyech transferini evraklar yanlış ve geç geldiği için yetiştiremedi. İngilizlerin devre arasında birçok transfer yapması nedeniyle gözden düşen Faslı yıldız, Beşiktaş'a önerildi.

PSG'ye niyet, Beşiktaş'a kısmet...

Paris Saint Germain, Avrupa'da transferin son gününde Hakim Ziyech'i kadrosuna katmak istedi.

Chelsea, transfer için gerekli belgeleri önce yanlış gönderdi, ardından doğru ama imzasız gönderdi. Üçüncü gönderimde de belgeler imzasız gelince PSG transferi yetiştiremedi.

Beşiktaş'a önerildiği iddia edildi

İngiliz devi Chelsea, kış transfer döneminde şu ana kadar 300 milyon eurodan fazla para harcadı. Son olarak Benfica'dan Enzo Fernandez'i 121 milyon euro karşılığında kadrosuna katan mavi beyazlılar, Ziyech'i gözden çıkardı.

Takımdan ayrılmak isteyen Faslı yıldızın, Avrupa'da transfer dönemi kapandığı için Süper Lig'den Beşiktaş'a önerildiği ve siyah beyazlı idarecilerin maliyet hesapları yapmaya başladığı iddia edildi.

Beşiktaş, Hakim Ziyech'in şartlarını makul bulursa kadroya katmak için girişimlere başlayacak.

Saiss ve Ziyech
Saiss ve Ziyech

Siyah beyazlıların Faslı stoperi Romain Saiss da milli takımdan arkadaşı Ziyech ile fotoğrafını paylaşınca transferin gerçekleşme ihtimalinin güçlü olduğu yorumları yapıldı.

  • 29 yaşındaki futbolcu, bu sezon Chelsea ile 15 maça çıkıp 1 asist yaptı. Sağ açık mevkiinde oynayan Ziyech, 2022 Dünya Kupası'nda da Fas Milli Takımı ile yarı final oynama başarısı gösterdi.