Galatasaray, Ziyech'i KAP'a bildirdi!

Ziyech
Ziyech

Galatasaray, Hakim Ziyech'i resmen kadrosuna kattı. Sarı kırmızılılar, Faslı yıldızın bedelsiz satın alma opsiyonuyla yine bedelsiz olarak kiralandığını KAP'A bildirdi. İşte detaylar...

Hakim Ziyech'in Galatasaray’a transferi tamamlandı. Chelsea'den bedelsiz satın alma opsiyonlu kadroya katılan Faslı yıldız, Trabzonspor galibiyetinin ardından sarı Kırmızılı ekip taraftarının arasında takıma ve tribünlere üçlü çektirdi.

3 yıllık sözleşme

Hakim Ziyech, önümüzdeki 3 sezon boyunca Galatasaray forması giyecek. Sarı kırmızılılar, İngiliz ekibine kiralama bedeli ve bonservis ücreti ödemeyecek. Hakim Ziyech’in Galatasaray’dan alacağı maaş da belli oldu.

Galatasaray’ın Hakim Ziyech için KAP’a yaptığı açıklama:

  • "Profesyonel futbolcu Hakim Ziyech ve kulübü Chelsea Football Club Limited ile oyuncunun bedelsiz satın alma opsiyonlu bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya ise 2023-2024 sezonundan için net 3.587.500 euro sezonluk ücret ödenecek olup transferinin gerçekleşmesi durumunda 2024-2025 sezonu için net 2.850.000 euro sezonluk ücret ödenecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği şarta bağlı uzama opsiyonunun gerçekleşmesi halinde futbolcuya 2025-2026 sezonu için net 2.850.000 euro sezonluk ücret ödenecektir."


Galatasaray'ın bu akşam Rams Park'ta Trabzonspor'u 2-0 mağlup ettiği maçı izleyen Hakim Ziyech için karşılaşmanın son dakikalarında taraftara yerlerini terk etmemeleri çağrısı yapıldı. Mücadelenin bitiş düdüğünün ardındansa Faslı yıldızın ismi stadyumda anons edildi. Hakim Ziyech, kale arkasında Ultraslan'ın bulunduğunu tribünde taraftarlara selamlaştıktan sonra sahaya inerek tribünlere üçlü çektirdi.