Hasan Arat, Beşiktaş kulübünden 1 yıllığına ihraç edildi

Hasan Arat
Hasan Arat

Eski Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, olağan idari ve mali genel kurul toplantısında gerçekleştirilen oylamada, 1 yıl süreyle üyelikten geçici olarak çıkarıldı. Ayrıca, Hasan Arat ve yönetimi, idari ve mali bakımlardan oy çokluğuyla ibra edilmedi.

Beşiktaş Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapılıyor. Toplantında disiplin kuruluna sevk edilen eski başkan Hasan Arat’a verilen 1 yıllık ceza oylandı.

Disiplin kurulunun, Hasan Arat’ı kulüpten 1 yıl süreyle uzaklaştırılması kararı almasının ardından yönetim kurulu tarafından kongrede oylamaya sunuldu. Yapılan oylamanın ardından Arat, oy çokluğuyla üyelikten geçici olarak 1 yıllığına çıkarıldı.

HASAN ARAT YÖNETİMİ İBRA EDİLMEDİ

Beşiktaş'ta eski başkan Hasan Arat ve yönetimi, idari ve mali bakımlardan oy çokluğuyla ibra edilmedi.


Beşiktaş Kulübü’nün 12 Nisan 2025 tarihinde gerçekleştirilen 1. olağan divan kurulu toplantısında konuşma yapan Arat, eski divan kurulu başkanı Tevfik Yamantürk ile kürsüdeyken gerginlik yaşamış ve tartışmanın fiziki müdahaleye dönmesinin ardından toplantı iptal edilmişti.

Mete Vardar oy kullanmadı. Feyyaz Uçar ise ihraç edilmemesi yönünde oy kullandı.