Hasan Arat, teknik direktör ve transfere değindi

Beşiktaş
Beşiktaş

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, katıldığı bir organizasyonun ardından açıklamalar yaptı. Arat, teknik direktör ve transferler ile kadro dışı kalan isimlere değindi.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, gündeme dair açıklamalar yaptı. Teknik direktörü kısa süre içinde açıklayacaklarını bildiren Arat, kadro dışı futbolculara da değindi.

Sözlerine Hatayspor maçı ile başlayan Arat, "Hatayspor maçına 100. yıl formasıyla çıkacak. Şehitlerimizi anmak için bir bant takacağız. Yine arkadaşlar tişört ve pankart hazırladılar." dedi.

"Yakın zamanda teknik direktörümüzü açıklayacağız"

Taraftarın heyecanla beklediği teknik direktörün yakın zamanda açıklanacağını söyleyen Hasan Arat, "Bizim kendi ifademiz olmadan ortaya çıkan isimlere itibar etmemek lazım. Haklı olarak medya birçok ismi konuşuyor. Bizim görüştüğümüz hocalar var. Bunlar çok kısa süre içinde açıklanacak. Çok yakın zaman içinde bizler yeni teknik direktörü açıklayacağız." ifadelerini kullandı.

Rıza Çalımbay'a değindi

"Rıza hocamız bizim kıymetlimizdir, Beşiktaş'ın efsane ve unutulmaz kaptınıdır. Dolayısıyla Rıza hocanın yeri bizde her zaman başkadır. Beşiktaş camiası Rıza hocayı tartışmaz. Bizim ayrılığımızın gönülde olması mümkün değildir, Beşiktaş'ın en büyük değerlerinden biridir. Bu geçici bir ayrılık olarak değerlendirilmelidir."

"Kararı teknik direktörümüz verecek"

Kadro dışı kalan oyuncuların son kararını gelecek hocanın belirleyeceğini aktaran Arat, "Kadro dışı sporcular bizim kontratlı futbolcularımız. Antrenörümüz geldiği anda bu kararı değerlendirecektir. Biz şu anda onlarla çalışmaya devam edeceğiz. Onlarla ilgili kararı yeni teknik direktörümüz verecektir." dedi.