Christian Atsu hayatını kaybetti

Christian Atsu hayatını kaybetti
Christian Atsu hayatını kaybetti

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın enkazı altında kalan Hataysporlu futbolcu Christian Atsu'dan acı haber geldi. Atsu'nun menajeri Murat Uzunmehmet, Ganalı futbolcunun hayatını kaybettiğini açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli ve 11 ilde yıkıcı etkilere sebep olan depreme Hatay'da yakalanan Hatayspor'un Ganalı oyuncusu Christian Atsu'dan üzücü haber sabah saatlerinde geldi.

Depremin olduğu ilk günden bu yana yaşadığı Rönesans Rezidans'ın enkazı altında kendisine ulaşılmaya çalışılan oyuncunun kardeşi Isaac Twasam, menajeri Nana Sechere ile arkadaşları ve Gana Konsolosluğu görevlileri enkazın başında umutla Atsu' nun canlı çıkmasını bekliyordu.

Sabah saatlerinde Atsu'nun Türkiye'deki temsilcisi Murat Uzunmehmet 31 yaşındaki futbolcunun hayatını kaybettiğini söyledi.

  • Uzunmehmet, yaptığı açıklamada, "Atsu'nun cansız bedenine enkaz altında ulaşıldı. Şu anda

    hâlâ eşyaları çıkarılıyor. Telefonu da bulundu" dedi.

Christian Atsu'nun kardeşi Twasam: "Yaşıyor, umudum var. Atsu'yu bulana kadar ayrılmayacağım. Onu sağ bulacağımıza inanıyorum." ifadesini kullanmıştı.

Depremden saatler önce Kasımpaşa maçında 90+7'de golünü atan Atsu, o maçta gol atmasaydı maçın ardından 23.00'te Fransa'ya uçacaktı.