Süper Lig kulüplerinin gözü, Hatayspor ve Gaziantep FK'de

​Süper Lig kulüplerinin gözü, Hatayspor ve Gaziantep FK'de
​Süper Lig kulüplerinin gözü, Hatayspor ve Gaziantep FK'de

Kahramanaraş merkezli gerçekleşen ve 11 ilde ağır hasar oluşturan iki depremin ardından Süper Lig ekiplerinden Hatayspor ve Gaziantep FK ligden çekilme kararı aldı. TFF'nin onayının ardından transfer sezonu şimdilik 1 hafta daha uzadı ve bu iki takımın futbolcuları kiralık ya da bonservisiyle kulüplerinden ayrılmaya başladı. Peki kim nereye transfer oluyor? Detaylar haberimizde...

Ülkemizde 11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerde spor kulüpleri de ağır yara aldı.

Yaşanılan felaketin ardından Süper Lig ekiplerinden Hatayspor ve Gaziantep FK, ligden çekilmeyi talep etti. Türkiye Futbol Federasyonu, bu isteği kabul etti.

Transfer sezonunun da 1 hafta uzatılmasının ardından ligden çekilen kulüplerin futbolcuları kiralık veya bonservisleriyle kulüplerinden ayrılmaya başladı.

  • Başta 4 büyük kulüp olmak üzere Süper Lig'deki birçok takım Hatayspor ve Gaziantep FK'nin oyuncularıyla temasa geçti.

Markovic, Trabzonspor'da

Trabzonspor'da sakatlığı bulunan Edin Visca'nın yerine düşünülen isim Gaziantep FK forması giyen Lazar Markovic oldu. Dün Trabzon'a gelen Sırp oyuncunun Basel maçının ardından imza atması bekleniyor.

Lazar Markovic
Lazar Markovic

El Kaabi de gündemde

  • Bordo mavililer, Hatayspor'un Faslı oyuncusu Ayoub El Kaabi'yi kiralamak istedi ancak Hatay ekibi oyuncuyu bonservisiyle satarak depremin yaralarını sarmak istiyor.
Ayoub El Kaabi
Ayoub El Kaabi

Adekugbe, Galatasaray yolcusu

Liderliğini sürdüren Galatasaray'ın, Hatayspor'un sol bek oyuncusu Adekugbe ile ilgilendiği öğrenildi. Kanadalı futbolcunun bugün imza atmak üzere İstanbul'a geleceği kaydedildi.

Sam Adekugbe
Sam Adekugbe

Beşiktaş'ta Maxim sesleri

Beşiktaş, Gaziantep FK'nin 32 yaşındaki futbolcusu Alexandru Maxim’i sezon sonuna kadar kiraladı. Resmî açıklamanın yakında yapılması bekleniyor.

Alexandru Maxim
Alexandru Maxim

Bertuğ Yıldırım, Antalyaspor'da

Antalyaspor, Fenerbahçe ve Galatasaray başta olmak üzere birçok takımın istediği Hatayaspor'un 20 yaşındaki forvet oyuncusu Bertuğ Yıldırım'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı. Antalyaspor Başkanı, oyuncunun bugün Antalya'ya geleceğini açıkladı.

Bertuğ Yıldırım
Bertuğ Yıldırım

Günay, İstanbul'a geliyor

Gaziantep FK'nin kalecisi Günay Güvenç ise İstanbul ekiplerinden Kasımpaşa'ya kiralandı. Günay, ligin kalan bölümünde Kasımpaşa forması terletecek.

Günay Güvenç
Günay Güvenç