Havada panik: Oklahoma City Thunder oyuncuları ölümden döndü

Havada panik: Oklahoma City Thunder oyuncuları ölümden döndü​
Havada panik: Oklahoma City Thunder oyuncuları ölümden döndü​

NBA'de dün gece Minnesota Timberwolves deplasmanından dönen Oklahoma City Thunder takımını taşıyan uçak büyük bir tehlike atlattı. Uçağın ön tarafına çarpan bir cisim nedeniyle büyük korku ve panik yaşandı.

NBA'de dün gece Minnesota Timberwolves kendi sahasında Oklahoma City Thunder'ı ağırladı. Maç 119-116 Minnesota'nın üstünlüğüyle tamamlandı.

Maçtan sonra OKC takımını Chicago'ya götürmek için Minnesota'dan havalanan uçak Chicago dolaylarında büyük bir tehlike geçirdi. 30 bin feette meydana gelen olayda uçağın burun kısmı henüz belirlenemeyen bir nedenle büyük bir hasar aldı ve uçağın ön kısmında büyük bir göçük oluştu.

Olay sırasında hiç kimsenin yaralanmadığı ancak uçakta bulunan oyuncuların ve mürettebatın olay sırasında büyük bir korku yaşadıkları belirtildi.

Takımın yıldızlarından Carmelo Anthony ve İspanyol basketbolcu Alex Abrines, başlarından geçen bu korku dolayı sosyal medya hesaplarından paylaştılar;

What possibly could we have hit in the SKY at this time of night? Everyone is Safe, Though. “All Praise Due” #ThunderStrong

Carmelo Anthony (@carmeloanthony)'in paylaştığı bir gönderi ()