Hellas Verona'dan ayrılan Igor Tudor, İstanbul'a geliyor

Igor Tudor
Igor Tudor

Serie A ekibi olan Hellas Verona'dan ayrılan Igor Tudor'un yeni takımı merak konusuyken, Hırvat teknik adamın İstanbul'a geleceği öğrenildi.

Süper Lig'de 2016-2017 yılları arasında Karabükspor ve Galatasaray'da görev alan, Türkiye kariyerinden sonra Udinese, Hajduk Split ve Hellas Verona'yı çalıştıran Igor Tudor geçtiğimiz ay İtalyan takımından ayrıldığını açıklamıştı.

Galatasaray başkan adaylarından biri olan Dursun Özbek'in daha önce çalıştığı isim, sık sık sarı-kırmızılılarla anılmıştı. Tam bu sıralarda Hırvat teknik adamla ilgili ilginç bir gelişme yaşandı.
  • Igor Tudor, özel işleri sebebiyle bu hafta İstanbul'a gelecek.

İtalyan basınının yazdığı habere göre, Verona'da sportif direktör Tony D'Amico, Atalanta'daki görevine başlamak adına takıma veda etti. Igor Tudor'un da bu ayrılık nedeniyle Verona'daki sözleşmesini kesin olarak uzatmayacağı ifade etmişti. Tudor'un Galatasaray'ı düşünerek ayrılık kararı aldığı da haberde belirtildi.

Hırvat teknik adam Hellas Verona'nın başında çıktığı 35 maçta 14 galibiyet, 11 beraberlik ve 10 mağlubiyet elde etti. Tudor 35 maçlık serüvende 1.51 puan ortalaması yakaladı.