Hırvat Messi: Beşiktaş prensip anlaşmasına vardı

Alen Halilovic kardeşleriyle birlikte yılbaşını kutluyor.
Alen Halilovic kardeşleriyle birlikte yılbaşını kutluyor.

Beşiktaş, Milan forması giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Alen Halilović’in transferi konusunda oyunun kulübüyle anlaşmaya vardı. Transferin resmiyet kazanması için son detaylar görüşülüyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Serie A temsilcisi Milan’da forma giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Alen Halilovic’in transferinde mutlu sona ulaştı.

İtalyan basınında yer alan haberde; siyah beyazlı ekibin, genç oyuncunun transferi konusunda Milan’la prensip anlaşmasına vardığı belirtildi. Bu sezon yalnızca 3 resmi maçta forma giyebilen Halilovic’in transferi için son detayların görüşüldüğü kaydedildi.

  • Geçen günlerde İtalya'ya giden Fikret Orman'ın, Halilovic'in menajeri ve temsilcileriyle fotoğrafları çıkmıştı. Fotoğrafta bulunan ve menajerlik yapan eski basketbolcu Mirsad Türkcan görüşmeyi yalanlamıştı.

Alen Halilovic kimdir? Alen Halilovic'in kariyeri

2014'te henüz 17 yaşındayken Dinamo Zagreb'ten Barcelona'ya transfer olan Halilovic, Sporting Gijon'da kiralık olarak forma giydikten sonra Hamburg'a transfer oldu. Hamburg'ta da beklentileri karşılayamayan oyuncu, Las Palmas'a kiralandı. Geçtiğimiz yaz serbest kalan futbolcuyu Milan renklerine kattı. Serie A'da hiç oynamayan Halilovic, Avrupa Ligi'nde 60 dakika şans bulabildi.

  • 'Hırvat Messi' olarak nitelendirilen genç oyuncu, 9 kez de Hırvatistan A Milli Takım formasını giydi.