Hoffenheim-Başakşehir maçı hangi kanalda saat kaçta? Maç şifresiz mi yayınlanacak?

​Hoffenheim-Başakşehir maçı hangi kanalda saat kaçta? Maç şifresiz mi yayınlanacak?
​Hoffenheim-Başakşehir maçı hangi kanalda saat kaçta? Maç şifresiz mi yayınlanacak?

Temsilcimiz Başakşehir Almanya deplasmanında. UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. hafta maçında Başakşehir Hoffenheim ile deplasmanda karşılaşacak. Peki Hoffenheim-Başakşehir maçı hangi kanalda saat kaçta? Maç şifresiz mi yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Başakşehir, C Grubu 3 .hafta maçında Alman ekibi Hoffenheim ile deplasmanda karşılaşacak. Almanya'da oynanacak maçta iki takım da 3 puan mücadelesi verecek.

Başakşehir ilk iki maçta aldığı sadece 1 puanla şu an grupta 3. sırada bulunuyor. İlk maçında Ludogorets Razgard ile berabere kalan Başakşehir, ikinci maçında ise Braga'ya deplasmanda 1-2 mağlup oldu. Hoffenheim ise ilk maçında Almanya'da Braga'ya 1-2 mağlup olduktan sonra ikinci maçında Ludogorets deplasmanında aynı skorla yenildi. Şu an puanı bulunmayan Hoffenheim grupta son sırada yer alıyor. Peki Hoffenheim-Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta? Maç şifresiz mi yayınlanacak?

HOFFENHEİM-BAŞAKŞEHİR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA? MAÇ ŞİFRESİZ Mİ YAYINLANACAK?

Almanya’da Rhein-Neckar Arena’da oynanacak Hoffenheim-Başakşehir mücadelesini Rusya Futbol Federasyonundan Aleksei Eskov yönetecek.

Saat 22:05’te başlayacak Hoffenheim-Başakşehir maçı Tivibu Spor kanalından naklen yayınlanacak. Maç şifreli olarak ekranlara gelecek.

İKİ TAKIMIN MUHTEMEL 11'İ

Almanya'da oynanacak Hoffenheim-Başakşehir mücadelesine takımların şu muhtemel 11'lerle çıkması bekleniyor;

Hoffenheim: Baumann, Vogt, Hübner, Posch, Uth, Kerem, Geiger, Amiri, Zuber, Wagner, Kramaric

Başakşehir: Volkan, Çaiçara, Attamah, Epureanu, Clichy, Visca, Mahmut, Gökhan, Elia, Mossoro, Adebayor

BAŞAKŞEHİR AVRUPA'DA 13. MAÇINA ÇIKIYOR

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki üçüncü maçında yarın Almanya'nın Hoffenheim takımına konuk olacak Medipol Başakşehir, Avrupa kupalarında deplasmandaki ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

Turuncu-lacivertliler, Hoffenheim karşılaşmasıyla Avrupa kupalarında 13. kez sahada yer alacak.

Avrupa arenasında bugüne dek yaptığı 12 maçta 1 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 5 beraberliği bulunan Medipol Başakşehir, tarihinde ilk kez yer aldığı grup aşamasında başarılı olarak bir üst tura çıkmayı hedefliyor.

Turuncu-lacivertli ekip, Avrupa kupalarında deplasmanda oynadığı 6 maçta, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı.

İstanbul ekibi, Avrupa kupalarındaki tek galibiyetini, bu sezon Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika temsilcisi Club Brugge karşısında iç sahadaki maçta 2-0'lık skorla elde etti.

BAŞAKŞEHİR'İN EN GOLCÜSÜ VİSCA

İstanbul ekibi, Avrupa'da oynadığı 12 maçta fileleri 13 kez havalandırdı, kalesinde ise 19 gol gördü.

Turuncu-lacivertli takımın bu kulvarda en golcü ismi 4 gol atan Edin Visca oldu. Visca'yı, 3 golü bulunan Eljero Elia ve ikişer kez fileleri havalandıran Emre Belözoğlu ve Marcio Mossoro takip ediyor.

Medipol Başakşehir'in diğer 2 golüne ise Doka ve Adebayor imza attı.

EMRE BELÖZOĞLU KADRODA YOK

Süper Lig’in 8. haftada evinde oynadığı Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan deneyimli futbolcu Emre Belözoğlu, Başakşehir’in Almanya kadrosunda yer almadı.

Kadroda ayrıca sakatlıkları devam eden Egemen Korkmaz ile Aurelien Chedjou da bulunmadı.İki takım arasında oynanacak mücadeleyi Rusya Futbol Federasyonu’ndan Aleksey Eskov yönetecek. Eskov’un yardımcılıklarını ise Dmitriy Mosyakin ve Igor Demeshko yapacak.

HOFFENHEİM LİGDE İYİ GİDİYOR

Hoffenheim, Bundesliga’da geride kalan 8 haftada zirve yarışından uzak değil. Alman ekibi, bu 8 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucunda topladığı 15 puanla 4. sırada yer alıyor. Hoffenheim, rakip fileleri 15 kez havalandırırken, kalesinde ise 10 gol gördü.

JULİAN NAGELSMANN: "KAZANMAK ZORUNDAYIZ"

UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçında yarın deplasmanda Medipol Başakşehir'i konuk edecek Hoffenheim'ın teknik direktörü Julian Nagelsmann, gruptaki iddialarını sürdürmek için yarın kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Karşılaşmanın oynanacağı Rhein-Neckar Arena'da düzenlenen basın toplantısına oyunculardan Steven Zuber ile katılan Nagelsmann, "Yarın tabii ki kazanmak ve ilk 3 puanımızı almak istiyoruz. Hayat mecburiyetlerle doludur, biz de 3 puanı almak zorundayız. Yarın sahada iyi bir futbol ortaya koymak ve 90 dakika sonunda mutlu bir şekilde evimize gitmek istiyoruz." dedi.

Çok güçlü bir takıma karşı oynayacaklarını vurgulayan Nagelsmann, "Rakibimiz çok güçlü bir takım, dar alanda çok iyiler. Onlar da bizim gibi puan kayıpları yaşadı. Çok tecrübeli futbolculara sahipler. Emre 37 yaşına rağmen müthiş bir futbol oynuyor. Bizim için önemli olan yarınki maçı kazanmaktır." ifadelerini kullandı.

Julian Nagelsmann, "Medipol Başakşehir yaş ortalaması yüksek bir takım. Bununla ilgili farklı bir oyun planı uygulamayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Yaş ortalamasının bizim için hiçbir önemi yok. Bununla ilgili bir taktik planlamam yok. Biz genç, onlar yaş ortalaması yüksek bir takım oluşturdu ama önemli olan ortaya konan futbolun kalitesidir." yanıtını verdi.

Genç teknik adam, takımının daha önce oynanan maçlardan gerekli dersleri çıkardığını ve gruptan çıkacaklarına inandıklarını aktardı.

Nagelsmann, sakatlığı bulunan Lukas Rupp'un durumunun son yapılacak antrenmanda sonra belli olacağını, sakatlıkları bulunan Serge Gnabry, Ermin Bıcakcic ve Adam Szalai'nin ise kadroda yer almayacağını sözlerine ekledi.

ABDULLAH AVCI'DAN BASIN TOPLANTISINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçında yarın karşılaşacakları Alman temsilcisi Hoffenheim karşısında kazanarak, gruptaki iddialarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Rhein-Neckar Arena'da düzenlenen basın toplantısına Abdullah Avcı, takımın orta saha oyuncularından Gökhan İnler ile katıldı.

Avcı, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Monaco'yu deplasmanda mağlup ederek, 9 puanla liderliğini sürdüren Beşiktaş'ı tebrik ederek sözlerine başladı.

Grubun en yüksek oyun kalitesine sahip takımına karşı mücadele edeceklerini belirten Abdullah Avcı, şöyle konuştu:

"Hoffenheim, grupta şu ana kadar puanı olmamasına rağmen oyun ve oyuncu kalitesi çok yüksek bir takım. Grupta birbirine yakın dört takım bulunuyor. Kimin dördüncü, kimin birinci olacağını hep birlikte göreceğiz. Buradan alacağımız galibiyet, grup içinde sonuna kadar olmamazı sağlayacaktır." dedi.

Rakiplerine büyük saygı duyduklarının altını çizen Avcı, "Hoffenheim ile 118 yıllık çok uzun bir tarihi olmasına rağmen benzer yönlerimiz var. Biz 2007-2008 senesinde Süper Lig'de oynadık, onlar da 2008-2009'da Bundesliga'da oynadı. Onlar da biz de geçen sene liglerimizde kulüp tarihlerimizin en yüksek puanlarını aldık." değerlendirmesinde bulundu.

Abdullah Avcı, Emre Belözoğlu ve Manuel Da Costa'yı sakatlıkları nedeniyle maç kadrosuna almadıklarını aktararak, şu ifadeleri kullandı:

  • "Emre ve Da Costa'nın sakatlıkları devam ediyor. Bugün buna hasta olan Edin Visca da eklendi. Edin'in durumu yarın belli olacak. Adebayor ve Mossoro da yeni sakatlıktan çıktıkları için kadroda değil. Onlarla birebir görüşmeler yaparak ve rakibe göre planımızı düşünerek böyle bir tasarrufumuz oldu. Bizim takımımız çok değerli bir takım. Birbirine yakın 22-23 oyuncumuz var. Her maça belirli bir plan ile hazırlanıyoruz. Yarın da tüm oyuncularımız takım için en iyisini yapmaya çalışacaktır."

Avcı, bir Alman basın mensubunun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşılaşmayı izleyip izlemeyeceğini sorması üzerine ise, "Cumhurbaşkanımızın maçımızı izleyip izlemeyeceğini bilmiyorum. Cumhurbaşkanımız bir futbol hayranıdır, sadece bizimle alakalı değil. Futbolu çok seviyor ama seyredip seyretmeyeceğini bilmiyorum. Aslında teknik bir soru sormanızı beklerdim." yanıtını verdi.