Hollanda'dan şok iddia: Görevi bırakabilir!

Hollanda basınında Phillip Cocu'nun görevi bırakacağı iddia edildi.

Süper Lig'de çıktığı 3 maçta sadece 3 puan toplayarak hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu için vatandaşından ilginç bir iddia geldi. Hollandalı gazeteci Johan Derksen, tecrübeli çalıştırıcı Cocu'nun, görevi bırakacağını söyledi.

Fenerbahçe'nin başına geldiğinden beri istediği sonuçları alamayan Hollandalı çalıştırıcı Phillip Cocu, vatandaşı tarafından şok iddialara maruz kaldı.

Hollandalı gazeteci Johan Derksen, "Ona altın bir dağ vaat edildi ama istediği bir çok şey yapılmadı" dedi. Derksen'in asıl dikkat çeken sözleri ise 4. hafta oynanacak Kayserispor maçıyla ilgiliydi. Derksen,"Gidenlerin (Giuliano-Josef) yeri dolmadı. Şu anda çok mutsuz. Bu hafta da kötü bir sonuç alınırsa görevini bırakabilir. Hatta Cocu şimdi kovulsa bile umurunda olmaz" ifadelerini kullandı.

Bu sözleri aldığı sağlam istihbaratla söylediğini ifade eden Derksen'e, Fenerbahçe cephesinden de cevap gecikmedi.

Fenerbahçe resmi internet sitesinden şu açıklamayı yaptı:

  • "Ülkesinde itibarı ve inanılırlığı son derece tartışmalı bir kaynak üzerinden yapılan asılsız haberlerle, Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Phillip Cocu’nun mutsuz olduğu ve istifaya hazırlandığı iddiası, hiçbir tarafı sorgulanmadan bilinçli bir şekilde kamuoyuna sunuldu."