İrfan Can Kahveci, Ada yolunda!

İrfan Can Kahveci
İrfan Can Kahveci

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'dan liderliği alıp şampiyonluğu göğüslemek isteyen Fenerbahçe'de transfer haberleri çıkmaya devam ediyor. Transfer edilecek isimler üzerine arayışlar sürerken, takımdan ayrılacak isimler de belli oldu. Sevilla maçında taraftarlar tarafından eleştirilen yıldız futbolcu İrfan Can Kahveci'nin bileti kesildi.

Fenerbahçe'de eleştirilerin odağı İrfan Can Kahveci'ye İngiltere'den teklif var. Fotomaçın haberine göre milli oyuncunun adı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile anılmaya başlandı.

Sarı lacivertli futbolseverlerin son antrenman fotoğrafında gülmesi nedeniyle de eleştirdiği ve büyük oranda üzerini çizdiği Kahveci'nin sezon sonu takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Görüşmeler başladı

Gelecek sezon için hedefini Premier Lig'e yükselmek olarak belirleyen Hull City'nin Kahveci'yi bonservisiyle kadrosuna katmak istediği ve görüşmelerin başladığı ifade edildi.

Pelkas, Allahyar ve Ozan'dan sonra İrfan Can

Fenerbahçeli olduğu bilinen ve Ali Koç ile yakın ilişkisi olan Acun Ilıcalı'nın, geçen sezon Pelkas, Ozan Tufan ve Allahyar gibi isimlerden sonra bu kez İrfan Can Kahveci için teklif yapacağı öğrenildi.

Ali Koç
Ali Koç
  • 2020-2021 sezonu devre arasında Başakşehir'den 7 milyon euroya transfer edilen 27 yaşındaki futbolcu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 30 resmî maça çıkıp, 6 gol ve 3 asist katkısında bulundu.