Acun Ilıcalı, Hull City'nin yeni teknik direktörüyle maç izledi

Acun Ilıcalı ve Pedro Martins
Acun Ilıcalı ve Pedro Martins

İngiltere Championship'teki kötü gidişatın ardından Shota Arveladze ile yollarını ayıran Hull City'nin yeni teknik direktörü belli oldu. Kulübün sahibi Acun Ilıcalı, dün oynanan Wigan maçını yeni teknik direktörüyle izledi.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu ve İngiltere Championship'te mücadele eden Hull City'te üst üste alınan 5 mağlubiyetin ardından teknik direktör Shota Arveladze ile yollar ayrılmıştı. Ilıcalı, yeni teknik direktörünü buldu.

Maçı birlikte izlediler

Hull City, ligin 12. haftasında evinde Wigan Athletic ile karşılaştı. Turuncu siyahlılar, 1-0 geriye düştüğü mücadeleyi 2-1 kazanarak 5 maç sonra galip geldi. Acun Ilıcalı, maçı yeni teknik direktör Pedro Martins ile izledi. Portekizli çalıştırıcı ile kısa süre içinde resmî sözleşme imzalanması bekleniyor.

Acun Ilıcalı (solda) ve Pedro Martins
Acun Ilıcalı (solda) ve Pedro Martins

Pedro Martins kimdir?

Günümüzdeki birçok teknik direktör gibi futbolculuk geçmişi olan Pedro Martins, kendi ülkesi dışında hiçbir ligde oynamadı.

Feirense altyapısında yetişen Martins, bu kulüpten sonra sırasıyla Vitoria Guimaraes, Sporting, Boavista, Santa Clara ve Alverca formaları giydi.

Antrenörlük kariyerine Vitória Setúbal'de yardımcı antrenör olarak başlayan 52 yaşındaki Portekizli, Porto ve Belenenses'te aynı görevi yaptıktan sonra teknik direktörlüğe adım attı.

  • Sırasıyla Uniao Lamas, Lourosa, Espinho, Maritimo B, Maritimo, Rio Ave ve Vitoria Guimaraes'i çalıştıran Pedro Martins, son olarak Olympiakos'ta görev yaptı.