Kötü giden Hull City'de Şota Arveladze'ye tepki

Şota Arveladze
Şota Arveladze

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de gidişat kötü. Yaz transfer döneminde kadrosunu Ozan Tufan, Pelkas, Allahyar Sayyadmanesh, Doğukan Sinik, Seri ve Estupinan gibi oyuncularla takviye eden İngiliz ekibi, ligde sıkıntılı günler geçiriyor.

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City, İngiltere Championship'te kötü günler geçiriyor. Sezona 2 galibiyet ve 2 beraberlikle başlayan ve ilk dört haftada zirve mücadelesinin içinde yer alan Hull City, daha sonra çıktığı 5 maçın dördünü kaybetti.

  • Şota Arveladze'nin takımı son üç maçını kaybetti ve Gürcü hocaya tepkiler yağmaya başladı.

Championship'in en çok gol yiyen takımı

Şota Arveladze'nin çalıştırdığı Hull City, 9 haftası geride kalan Championship'te en çok gol yiyen takım. Turuncu-siyahlı takım kalesinde toplam 18 gol gördü. 11 de gol atan Hull City, 24 takımlı ligde 15. sırada olmasına rağmen averajı en kötü olan takım konumunda. Hull City, son olarak dün akşam evinde Stoke City'ye 3-0 mağlup oldu.

Şota, Hull kentinde eleştiriliyor

Hull City'de kötü gidişat sonrası taraftarların sosyal medyadan teknik direktör Şota Arveladze'ye tepkileri var. İngiliz taraftarlar, Gürcü teknik adamın kadro tercihi ve oyuncu değişikliklerini eleştiriyor.