İbrahimovic'ten Hakan Çalhanoğlu için şok sözler!

Zlatan ve Hakan
Zlatan ve Hakan

Milan forması giyen Zlatan İbrahimovic yeni çıkan kitabından eski takım arkadaşı Hakan Çalhanoğlu için şaşırtıcı ifadeler kullandı.

Serie A takımlarından Milan'da forma giyen 40 yaşındaki dünya yıldızı Zlatan İbrahimovic, eski takım arkadaşı milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu'na yeni çıkacak olan kitabında yer aldı.

Hakan'ın İnter'e transferini yorumlayan Zlatan, milli oyuncumuz hakkında açıklamalarda bulundu.

Zlatan'dan Hakan için çarpıcı açıklamalar
Zlatan'dan Hakan için çarpıcı açıklamalar

İşte Zlatan'ın kitabında Hakan Çalhanoğlu için yaptığı açıklama, "Hakan iyi bir adam. Benim sayemde gelişti ve cesaret kazandı. Yeni kariyerinde ona başarılar dilememiz gerekiyor. Kulağa kötü geliyor olabilir ancak trajik bir durumdan faydalandı. Eriksen kalp krizi geçirince Hakan'a kapı açıldı. Bu olaydan önce İnter'den ya da herhangi bir takımdan ona teklif yoktu." ifadelerini yer verdi.

Milli futbolcuyu sevdiğini dile getiren İbra sözlerine, "Avrupa şampiyonasında ona ve Rebic'e mesaj atıp. 'Ibra'sız zor değil mi?' dedim. Bana gülme emojisiyle yanıt verdi" dedi.

Sezon başında Milan'dan ezeli rakibi İnter'e transfer olan Hakan Çalhanoğlu, çıktığı 17 karşılaşmada 5 gole imzasını atarken 5 de asist yaptı.