Galatasaray'ın Real Madrid'den istediği bonservis bedeli belli oldu

Icardi
Icardi

Galatasaray'da gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Icardi için Real Madrid'in devreye girdiği yazıldı. Hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerle kendinden sıkça söz ettiren Arjantinli oyuncu Real Madrid'in 15 milyon euro ödemeye hazır olduğu ifade edilmişti. Galatasaray, Real Madrid'in bu talebine yanıt verdi.

Bu sezon sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan Real Madrid, çözümü Icardi'yi transfer etmekte buldu. Son olarak Vinicius Junior'u kaybeden İspanyol devi, gol yollarındaki sıkıntıyı Icardi ile çözmek istiyor.

Gol sorununu Icardi çözecek

Şampiyonluk yolunda hata yapmak istemeyen Real Madrid, gol yollarındaki sorunu Icardi ile çözmek istiyor. Ancelotti bu durumu İspanyol devinin yönetimine bildirerek devre arasında Icardi'nin takıma katılmasını talep etti. İspanyol basınında yer alan habere göre; Real Madrid, Galatasaray'a Icardi için 15 milyon euro ödemeye hazır.


  • Galatasaray yönetiminin Arjantinli yıldızı 25 milyon eurodan daha az bir bedele satmak istemediği ve Icardi'nin takımda mutlu olduğu için ayrılmak istemediği ifade edildi.