Icardi için Real Madrid değil bir başka dünya devi masada

Icardi
Icardi

Galatasaray'da gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisi toplayan Icardi için Real Madrid'in devreye girdiği yazılmıştı. Hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerle kendinden sıkça söz ettiren Arjantinli oyuncu Real Madrid'in 15 milyon euro ödemeye hazır olduğu ifade edilmişti. Icardi ile ilgili yeni gelişmeyi İtalyan medyası duyurdu.

Bu sezon sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan Real Madrid, çözümü Icardi'yi gözüne kestirmişti. Son olarak Vinicius Junior'u kaybeden İspanyol devi, gol yollarındaki sıkıntıyı Icardi ile çözmek istiyor iddiası ortaya atılmıştı. Bu iddianın ardından İtalyanlar yeni haberi duyurdu.

Şampiyonluk yolunda hata yapmak istemeyen Real Madrid, gol yollarındaki sorunu Icardi ile çözmek istiyordu. Ancelotti bu durumu İspanyol devinin yönetimine bildirerek devre arasında Icardi'nin takıma katılmasını talep etmişti. Hem Real Madrid'e hem de Galatasaray'a kötü haber İtalya'dan geldi.

Bütçe başka oyunculara ayrılacak

İtalya basınında çıkan habere göre; Real Madrid, transfer bütçesini Icardi'ye değil başka oyunculara ayıracak. İtalyan devi Juventus'un dikkatini çeken Icardi için devre arasında girişim yapılacağı ve Juventus'un çok ciddi olduğu aktarıldı.