Wanda Nara: PSG ile Galatasaray arasında fark yok

Wanda Nara
Wanda Nara

Eşi Mauro Icardi ile çalkantılı bir süreçte olan Wanda Nara, ülkesi Arjantin'in basınına yaptığı açıklamalarda Icardi'nin Galatasaray'a transferine de değindi.

Galatasaray'ın özel hayatıyla gündemden düşmeyen yıldızı Mauro Icardi ile Wanda Nara cephesinde sular durulmuyor.

Wanda Nara, ülkesi Arjantin'in basınına Mauro Icardi hakkında çarpıcı ifadelerde bulundu.

Paris Saint Germain'den kiralık olarak sarı kırmızılılara transfer olan Mauro Icardi'den ayrıldığını açıklayan eşi ve aynı zamanda menajeri Wanda Nara, ülkesinin basınına yaptığı açıklamalarda Icardi'nin Galatasaray'a transferiyle ilgili ayrıntılar verdi.

Tek başıma yaptım

Arjantinli yıldızın Galatasaray'a transferinde tek yetkilinin kendisi olduğunu söyleyen Nara, "Transfer süreçlerinde bazen aracılar oluyor ancak Mauro'nun Türkiye'ye transferinde tek temsilci bendim. Benim hakkımda istediklerini söyleyebilirler ancak Avrupa'daki faturalarım belli, işimde her zaman en iyisini yaparım." açıklamasını yaptı.

"Önceliği futbol oynayabilmek"

Galatasaray ile Paris Saint Germain arasında çok da büyük fark olmadığını düşünen Wanda Nara, "Sezon başında, yeni bir takıma ve maceraya yelken açmak istiyordu. Mauro'nun önceliği Futbol oynayabilmek ve şu anda gittiği takımla ayrıldığı takım arasında çok da büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum." diye konuştu

Her şeyi yaptım

Mauro Icardi'nin futbolculuk kariyerinde başarılı olabilmesi için her şeyi yaptığını belirten Wanda Nara, "Mauro için bir tek kramponları giyip sahaya çıkmadığım kaldı. Benim işim ona bulabileceği en iyi sözleşmeyi bulmak ve şu anda Arjantin Milli Takımı'ndaki oyuncuların yarısından daha iyi bir sözleşmeye sahip. Tekrar söylüyorum; Mauro eskisi gibi harika bir golcü olabilir ancak her şey ona bağlı. Ben onun için evrak işleriyle uğraşıyorum, onun da sahada uğraşması gerek." dedi.

  • Galatasaray'la iyi bir başlangıç yapamayan Mauro Icardi, çıktığı 2 resmi maçta henüz golle tanışamadı.