İki büyük dev Kerem Aktürkoğlu yarışında!

Kerem Aktürkoğlu
Kerem Aktürkoğlu

Galatasaray ve Milli Takım'da gösterdiği performansla devlerin transfer listesine giren Kerem Aktürkoğlu için Bayern Munih ve Barcelona da devreye girdi.

Galatasaray'da büyük bir gelişim gösteren milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun Avrupa devlerinin ilgisi çektiği belirtildi.

Avrupa onun peşinde
Avrupa onun peşinde

Lig'de ilk yarının sona ermesiyle beraber Galatasaray'da ana gündem transfer oldu. Sarı-kırmızılıların yıldız futbolcusuna, Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer teklifinde bulunmaya hazırlandığı öğrenildi.

Bayern ve Barcelona da yarışta

Bazı iddialara göre Roma'nın teklif yapmaya hazırlandığı Kerem Aktürkoğlu için Bayern Munih ve Barcelona'nın da genç oyuncuya talip olduğu vurgulandı.

Roma Kerem için teklif yapacak
Roma Kerem için teklif yapacak

Yönetim en az 15 milyon Euro istiyor

Başkan Burak Elmas ve idareciler, Kerem Aktürkoğlu'na gelecek tekliflerde alt limiti 15 milyon Euro olarak belirledi. Sarı-kırmızılı idarecilerin bu rakamı ödemeyi kabul eden kulüplerle masaya oturacağı öğrenildi.

Burak Elmas en az 15 istiyor
Burak Elmas en az 15 istiyor
  • Galatasaray'da bu sezon değişilmez isimler arasında yer alan Kerem Aktürkoğlu, 31 karşılaşmada forma şansı buldu. 23 yaşındaki oyuncu, bu mücadelelerde 7 gol attı. Kerem Aktürkoğlu aynı süreçte 6 asist kaydetti.