İlhan Palut açtı ağzını yumdu gözünü: Ayrılırken şükrettim!

İlhan Palut
İlhan Palut

Konyaspor ile yolları sürpriz bir şekilde ayrılan teknik direktör İlhan Palut, konuyla ilgili açıklama yaptı. Palut, yeşil beyazlı kulübe sitem dolu açıklamalar yaptı.

Konyaspor ile sözleşmesi dün sonlandırılan teknik direktör İlhan Palut, yayıncı kuruluş Bein Sports'a konuştu. 46 yaşındaki teknik adam, ayrılığının Emre Belözoğlu ve Nuri Şahin ile ilgili yaptığı 'pro lisans' açıklamasıyla alakası olmadığını söyledi.

  • "Emre Belözoğlu ile Trabzonspor maçı sonrası görüşme gerçekleştirdim. Ayrılığım sonrası Emre Hoca da beni aradı. Nuri Hoca ile de öyle ilişkilerim vardır. Türk hocaların hepsi ile dayanışma içindeyiz. Ben sadece pro lisans kurslarıyla alakalı düzenleme yapılması gerektiğini söyledim. Biz bunu aramızda çözdük. Bu açıklamalarla Konyaspor gibi bir camianın teknik direktör konusunda kara vermesini birbirine bağdaştırmak nasıl bir zorlamadır? Öyle bir şey yok. Onların ikisi de benim yaş olarak küçüğüm. İnşallah futbolculuk kariyerlerinde olduğu gibi teknik adamlık kariyerlerini en üst noktada sergilerler."

"Ayrılırken şükrettim"

Beşiktaş karşısındaki futbolun kabul edilebilir olduğunu belirten İlhan Palut, "Şanssız şekilde mağlup olduk. Bunlar saha oyunu. Her sonuca açık. Aslında kabul edilebilir bir performans vardı. Ben ayrılırken şükrettim. Bulduğunuz mevkiyle insanları saygıya zorlayabilirsiniz ama sadece kendiniz gibi davranarak bu denli itibar görmek çok güzeldi. Bemim için unutulmaz bir maceraydı. Onlara bana verdikleri bu değer için ben teşekkür ediyorum. Duygusal bir ayrılık oldu. Bana bu denli inandıkları için, bu yolu benimle beraber yürüdükleri için teşekkür ediyorum. Konyaspor camiası ve çok sevdiğim oyuncularım için teşekkür ediyorum." dedi.

İlhan Palut'tan Konyaspor yönetimine gönderme

İlhan Palut, Konyaspor Kulübü'nün ayrılık açıklamasından hemen sonra yeni teknik direktörle ilgili paylaşım yapılmasına da tepki gösterdi.

  • "Ben teknik direktörü olan hiçbir takımla görüşmeyeceğim. Bir hoca gönderildikten 2 saat sonra 'Hoş geldin İlhan Palut' yazısını hiçbir kulübün sayfasında göremeyeceksiniz!"