İlk kez Ali Koç açıkladı! Cüneyt Çakır'a bir darbe de UEFA'dan

Ali Koç'tan son dakika Cüneyt Çakır açıklaması
Ali Koç'tan son dakika Cüneyt Çakır açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonunun düdük astırdığı hakemler arasında yer alan Cüneyt Çakır'a UEFA'dan kötü haber geldi. Tecrübeli hakemin çarşamba günü yöneteceği Şampiyonlar Ligi maçı başka birine verildi. Haberi Ali Koç canlı yayında açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF'nin düdük astırdığı hakemler ve Merkez Hakem Kurulunun kararlarıyla ilgili basın toplantısı düzenledi. TFF'yi ve MHK'yi sert şekilde eleştiren Ali Koç, toplantı esnasında önemli bir gelişmeyi de duyurdu: Cüneyt Çakır'ın, çarşamba günü yöneteceği Şampiyonlar Ligi maçından alındığını açıkladı.

Masaya not geldi

Canlı yayınlanan toplantı devam ederken masasına not bırakılan Ali Koç, şaşkınlığını gizleyemedi. Koç'un açıklamasından sonra tüm spor kamuoyu şaşkına uğradı. İşte Ali Koç'un o açıklaması:

  • "Bir son dakika gelişmesi olarak aktarılıyor. Ne kadar doğru bilmiyorum. UEFA, Cüneyt Çakır'ın çarşamba günü yöneteceği Şampiyonlar Ligi maçını başka bir hakeme vermiş. Duydunuz mu böyle bir şey?"

Şampiyonlar Ligi'nde 15 Mart Salı ve 16 Mart Çarşamba günleri son 16 turu rövanş maçları oynanacak. Salı günü Ajax-Benfica, Manchester United-Atletico Madrid, çarşamba günü ise Juventus-Villarreal ve Lille-Chelsea karşılaşmalarının ardından çeyrek finalistler belli olacak. UEFA, bu mücadelelerin hakemlerini henüz açıklamamıştı.