İlkay Gündoğan şov yaptı! City rahat kazandı

​İlkay Gündoğan şov yaptı! City rahat kazandı
​İlkay Gündoğan şov yaptı! City rahat kazandı

Manchester City'nin deplasmanda Basel'i 4-0 mağlup ettiği maçta İlkay Gündoğan 2 kez fileleri sarstı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunda Manchester City deplasmanda Basel'i 4-0'la geçerken, Juventus ise evinde Tottenham ile 2-2 berabere kaldı.

İngiltere'den Manchester City, Saint Jakob-Park'ta konuğu olduğu İsviçre temsilcisi Basel'i 4-0 yendi.

Alkışlar İlkay'a

Basel maçında İlkay iki kez fileleri sarstı.
Basel maçında İlkay iki kez fileleri sarstı.

Manchester City'de Türk asıllı Alman oyuncu İlkay Gündoğan, 14 ve 53. dakikalarda attığı gollerle galibiyette baş rolü oynadı. Mavi-beyazlı takımın diğer golleri, 18. dakikada Bernardo Silva, 23. dakikada ise Sergio Agüero'dan geldi.

Tottenham sonradan açıldı

Diğer karşılaşmada ise İtalya temsilcisi Juventus, Allianz Stadı'nda konuk ettiği İngiliz ekibi Tottenham karşısında karşılaşmaya hızlı başladı.

Gecenin bir diğer maçında Juventus ile Tottenham 2-2 berabere kaldı.
Gecenin bir diğer maçında Juventus ile Tottenham 2-2 berabere kaldı.

Siyah-beyazlı ekip, Arjantinli golcüsü Gonzalo Higuain'in 2'nci ve penaltıdan 9'uncu dakikalarda ağları sarsmasıyla rakibi karşısında 2-0 öne geçti. Ataklarını sıklaştıran Tottenham, 35. dakikada yıldız oyuncusu Harry Kane ile fileleri havalandırdı ve skoru 2-1'e getirdi. İlk yarının uzatma dakikalarında bir penaltı daha kazanan Juventus'ta topun başına geçen Higuain'in şutunda meşin yuvarlak direkten döndü ve ilk yarı, ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğüyle kapandı.

İkinci yarıda oyunun kontrolünü ele alan Tottenham, 71. dakikada Christian Eriksen'in golüyle skoru 2-2'ye getirdi ve karşılaşma, bu skorla sona erdi.

Bu müsabakaların rövanşı, 7 Mart Çarşamba günü oynanacak.