İngiliz basını açıkladı: Wilshere Ocak’ta Fenerbahçe forması giyecek

​İngiliz basını açıkladı: Wilshere Ocak’ta Fenerbahçe forması giyecek
​İngiliz basını açıkladı: Wilshere Ocak’ta Fenerbahçe forması giyecek

İngiliz basını transferin son gününde Jack Wilshere için girişimlerde bulunan ancak transferi gerçekleştiremeyen Fenerbahçe'nin Ocak ayı için futbolcuyla ön anlaşma imzaladığını açıkladı.

Aykut Kocaman, transfer döneminin bitmesine bir gün kala yaptığı açıklamada, çok yönlü görev yapabilen bir oyuncu için girişimlerde bulunduklarını ve böyle bir oyuncu kadroya katacaklarını söylemişti.

Ancak Fenerbahçe'nin son transferi, sadece santrfor olarak görev yapabilen Vincent Janssen olmuştu. Kocaman'ın bahsettiği çok yönlü ismin ise Jack Wilshere olduğu ortaya çıktı.

İngiliz basınında yer alan haberlerde; Fenerbahçe’nin transfer döneminin son gününde Arsenalli orta saha oyuncusu için girişimlerde bulunduğu ancak bu çabanın sonuçsuz kaldığı belirtildi. Fenerbahçe'nin; orta sahanın ortasında, forvet arkasında ve kanatlarda görev yapabilen İngiliz yıldızla ara transfer dönemi için ön anlaşma yaptığı öğrenildi.

Eğer Fenerbahçe ara transfer döneminde de Arsenal ile anlaşma sağlayamazsa Haziran’da sözleşmesi biten Jack Wilshere bedavaya imza atacak.

TARİHE GEÇMİŞTİ

Wilshere, 16 yaşındayken Arsenal ile ilk lig maçına çıkmış, kulüp tarihinde bunu başaran en genç isim olmuştu. 18 yaşında ise İngiltere Milli Takımı'nın formasını giymişti. Wilshere'ın dünyanın en iyi futbolcularından biri olması bekleniyordu ancak öyle olmadı. 25 yaşındaki futbolcu, özellikle Mesut Özil'in transferi sonrası gözden düşmüştü.