İngilizler Beşiktaş'a hiç şans vermedi

Guardian Beşiktaş
Guardian Beşiktaş

İngiliz The Guardian Gazetesi, temsilcimiz Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde grubunu sonuncu tamamlayarak Avrupa'ya veda edeceğini satırlarına taşıdı.

GZT Spor Dış Haberler - İngiliz spor basınının önemli kuruluşlarından olan The Guardian Gazetesi, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çekilen kuranın ardından oluşan grupları masaya yatırdı.

Marcus Christenson’ın kaleme aldığı değerlendirmede, temsilcimiz Beşiktaş’a hiç şans verilmedi. Siyah beyazlı ekibin yer aldığı G Grubu’nu değerlendiren Christenson, favori olarak Monaco’yu gösterdi.

Fransız temsilcisinin gruptan lider çıkacağını ön gören Christenson, Porto’nun ise ikinci sırayı alarak bir üst tura yükseleceğini yazdı. Leipzig’in üçüncü olarak yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edeceğini belirten Christenson, temsilcimiz Beşiktaş’ın ise sonuncu olarak Avrupa’ya veda edeceğini savundu.

Söz konusu yazısında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a da değinen Christenson, deneyimli başkanın Beşiktaş’ı global bir futbol markası haline getirme arzusundan bahsetti. Christenson ayrıca siyah beyazlı ekibin transfere ayırdığı yüksek bütçeye de dikkat çekerek; Pepe, Negredo, Medel ve Lens gibi isimlerle mevcut kadronun daha da güçlendiğini ifade etti.

Gazetede ayrıca, gruba damga vuracak yıldız oyuncu olarak da Monaco forması giyen Youri Tielemans gösterildi.