İngilizlerden Fenerbahçe'ye Wilshere çelmesi

İngilizlerden Fenerbahçe'ye Wilshere çelmesi
İngilizlerden Fenerbahçe'ye Wilshere çelmesi

Arsenal'in geçtiğimiz günlerde sözleşme yenilemediği ve Fenerbahçe'nin transferi için uğraştığı İngiliz futbolcu Jack Wilshere'in, Premier Lig'den bir takımla görüştüğü ortaya çıktı.

Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de Arsene Wenger'in takımdan ayrılmasıyla kadroda da radikal değişiklikler yaşandı. Teknik direktör olarak Unai Emery ile anlaşan Arsenal, geçtiğimiz günlerde tam 11 oyuncusuyla yollarını ayırdı. Bu oyuncuların arasında şu an Türk transfer piyasasında adı geçen Jack Wilshere'de bulunuyordu. Özellikle Fenerbahçe İngiliz orta saha oyuncusu için yoğun mesai harcadı, oyuncuyu İstanbul'a getirerek ev baktırdı. Ancak son olarak İngiliz basınında çıkan haberler, sarı lacivertlilerin bu transferinin zora girdiğini gösterdi.

İngiliz basınından The Times'ın iddiasına göre, şu an kulüpsüz olan Wilshere, Londra ekiplerinden West Ham United Menajeri Pellegrini ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Pellegrini'nin oyuncuya takımında görmek istediği aktaran gazete, oyuncunun da buna sıcak baktığını ileri sürdü.

  • Haberin devamında, taraflar arasında henüz anlaşma sağlanamadığı belirtilirken 26 yaşındaki futbolcunun ailesinin Londra'da kalmak istemesi nedeniyle Premier Lig'de devam etmek istediği belirtildi.

🗣️ Wenger'den Wilshere ve Fenerbahçe açıklaması.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()