İrfan Can'dan derbi açıklaması: "Galatasaray'ın iddiası yok"

İrfan Can Kahveci, Galatasaray derbisi hakkında konuştu
İrfan Can Kahveci, Galatasaray derbisi hakkında konuştu

Süper Lig'de Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci kulüp televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu. Kahveci'nin Galatasaray ile ilgili sözleri dikkat çekti.

Fenerbahçe'nin formda milli oyuncusu İrfan Can Kahveci, FB TV'de yayınlanan Günü Röportajı programına konuştu. Pazar günü Galatasaray ile oynanacak derbi maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan Kahveci, takımla ilgili soruları da yanıtladı.

İrfan Can Kahveci'nin açıklamaları şöyle:

"Herkesin yüzü gülüyor"

Hazırlıklar güzel gidiyor, moralliyiz. Bir günlük iznin ardından bugün güzel bir antrenman yaptık. Yarın daha da tempomuzu artıracağız. Genel anlamda hazırlıkların iyi gittiğini söyleyebilirim. Derbi havasına giriyoruz. Daha önceki maçlardan gelen bir seriyle moraller de yerinde. Herkesin yüzü gülüyor. Güzel bir ortam var. İnşallah en güzel şekilde hazırlanacağız.

"Rakibimizin bir iddiası yok"

Şu an baktığımızda rakibimizin bir iddiası yok. Tek amaçları bizi yenmek olacaktır. Bizim ikincilik için büyük bir iddiamız var. Aynı şekilde bir serimiz var ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Bu maça konsantre olacağız, bu maçı kazanmak istiyoruz. Yeneceğimizi de düşünüyorum çünkü bizim kadro kalitemizin onlara göre daha üst seviyede olduğunu söyleyebilirim. İnşallah yeneriz.

"İnşallah serileri devam ettiririz"

Maç kazandıktan sonra, o seriyi yakaladıktan sonra gerisi geliyor. Takım daha da moralleniyor, oyuncuların performansı da artıyor. Zaten galibiyetler peşi sıra geldiğinde takım, daha çok takım havasına girmiş oluyor. Daha güzel görüntülerin ortaya çıktığını söyleyebilirim. Moraller yüksek olduğunda özgüven de artıyor. Taraftarımız da bu galibiyet serisinden sonra bizimle beraber ve onlardan aldığımız güçle herkesin özgüveni artmış durumda. Bu seriler tabii ki takım için çok önemli, inşallah serileri devam ettiririz.

  • Bu sezon 15'i ilk 11'de olmak üzere toplamda 18 maça çıkan İrfan Can Kahveci, 3 gol atıp 5 asist yaptı.