İrfan Can'ın paylaşımı olay oldu! Bakın arkasından ne çıktı?..

İrfan Can, Trabzonspor karşısında kırmızı kart gördü
İrfan Can, Trabzonspor karşısında kırmızı kart gördü

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor 1-1 berabere kaldı. Sarı lacivertlilerde İrfan Can Kahveci 19. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Milli futbolcunun kendisine ait olan eski bir tweeti alıntılaması ise olay oldu.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 28. haftasında lider Trabzonspor'u konuk etti. Maça etkili başlayan sarı lacivertliler, hakem Zorbay Küçük'ün VAR uyarısıyla İrfan Can'a kırmızı kart göstermesinin ardından 19. dakikada 10 kişi kaldı. Bu kart sporseverleri ikiye bölerken, Trabzonspor 22. dakikada Nwakaeme ile 1-0 öne geçti. 71'de Zajc'ın attığı gol ise skoru belirledi.

Fenerbahçe, İrfan Can'ın paylaşımını alıntıladı

Fenerbahçe'de kırmızı kart gören İrfan Can Kahveci, Twitter'da geçmiş yıllara ait bir paylaşımını alıntıladı ve sadece nokta işareti koydu. İrfan Can'ın alıntıladığı

"Tek ihtiyacımız olan şey ADALET!" paylaşımı, 23 Aralık 2020 tarihine ait. Milli futbolcu o tarihte Başakşehir futbolcusuydu ve Fenerbahçe - Başakşehir maçından sonra hakem yönetimine tepki olarak bu tweeti atmıştı. Fenerbahçe kulübü de Trabzonspor maçından sonra İrfan Can Kahveci'nin bu paylaşımını alıntılayarak karşılaşmanın hakemi Zorbay Küçük'e tepki gösterdi.