İsmail Kartal'dan sakatlık açıklaması

İsmail Kartal
İsmail Kartal

Fenerbahçe, yarın UEFA Konferans Ligi H Grubu ilk maçında Danimarka ekibi Nordsjaelland ile karşı karşıya gelecek. Bu kritik maç öncesi sarı lacivertlilerde İsmail Kartal ve Rodrigo Becao basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

UEFA Konferans Ligi H Grubu ilk maçında Nordsjaelland'ı ağırlayacak Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, mücadele öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

"Böyle bir karar aldık"

Kadroda yer almayan Ryan Kent ile ilgili olarak İsmail Kartal, "Geniş bir kadromuz var ve sakat oyuncularımız da var. Bugünkü maç için böyle bir karar aldık. Yarınki maçlarda Kent'in oynamayacak, kadroya giremeyecek gibi bir şey yok. Farklı kadrolarla Türkiye liginde ve Avrupa'da mücadele edeceğiz," açıklamasını yaptı.

Livakovic'in ufak bir sakatlık problemi olduğunu belirten Kartal, "Kendisi de istedi, kadroya aldık" ifadelerini kullandı. Miguel Crespo'nun neden kadroya alındığına dair de, "Orta sahada alternatifimiz yoktu. Kendisiyle konuştuk, kadroya aldık," dedi.

İsmail Kartal, geniş bir kadroya sahip olduklarını ve ilerleyen haftalarda hiç umulmadık isimlerin de kadroda olmayabileceğini belirtti.