İsmail Kartal'dan şampiyonluk açıklaması

İsmail Kartal
İsmail Kartal

Fenerbahçe Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda, sarı lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal'a kulüpteki 40. yılı nedeniyle plaket verildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İsmail Kartal'a kulüpteki 40. yılı nedeniyle plaket takdim etti. Kartal takdim sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bu takımı şampiyon yapacağız"

  • "40 yıl çok çabuk geçti. Fenerbahçe'ye ilk imza attığım günü hatırlıyorum. Beni, Lefter babanın evine kaçırmışlardı. Lefter baba, bana öğütler verdi. Sonra Fenerbahçe'ye imza attım."


Sözlerine devam eden İsmail Kartal, "Biz Fenerbahçe ailesi olarak bir olduğumuz zaman bütün dünyaya mesaj verdik, bizi yıkamadılar, bizi bölemediler. Ama biz birlik beraberlik içerisinde olduğumuz zaman bu camianın bu kulübün neler yapabileceğini herkese hep beraber gösterdik." açıklamalarında bulundu.

  • Şampiyonluk hakkında konuşan tecrübeli teknik direktör, "Gece gündüz çalışıyoruz. Bu sezon bu takımı şampiyon yapacağız ve bütün kupalara adayız." dedi.


Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise İsmail Kartal'ın oğlunun da Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde çalıştığını belirterek, "Küçük bir 'Kartal' daha geliyor. İsmail Kartal'ın oğlu Samandıra'da staj yapıyor." diye konuştu.