İsrailli futbolcunun lisansı çıktı

Jehezkel
Jehezkel

Antalyaspor, yaptığı gol sevinci sebebiyle Türkiye’den olaylı bir şekilde ayrılan ve sözleşmesi fesih edileceği açıklanan İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel’in lisansını çıkardı.

Trabzonspor maçında attığı golün ardından yaptığı gol sevinci sebebiyle olaylı bir şekilde Türkiye’den ayrılan İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel’in sözleşmesinin fesih edileceğini açıklayan Antalyaspor’dan flaş bir hamle geldi.

Lisansı çıktı

Devre arası transfer döneminin sona ermesinin ardından kulüpler, A takım listlerini Türkiye Futbol Federasyonu’na teslim ederken, Akdeniz ekibi şu an İsrail’de bulunan Jehezkel’in lisansını çıkardı.

Cezasını tamamladı

29 kişilik listede ismi yer alan Sagiv Jehezkel, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan gelen cezayı tamamladı.

Trabzonspor karşılaşmasında yaptığı gol sevinci sebebiyle 8 maç ceza alan İsrailli, 2-2 sonuçlanan İstanbulspor maçıyla birlikte yeniden forma giyme hakkını elde etti.


FIFA'ya gidiyor

İsrailli futbolcunun, avukatı Roi Rosen aracılığıyla kulübe dava açtığı ve durumu da FIFA’ya taşıyacağı öne sürüldü.

İsrail medyasında yer alan haber göre; Antalyaspor’dan 4 aylık maaşının verilmesinin yanı sıra sözleşmesinin de fesih edilmesini talep eden İsrailli futbolcunun, bu isteğinin yerine getirilmediği ve bu sebeple konunun mahkemeye taşınacağı vurgulandı.

2026 yılında tamamlanacak sözleşmesinde yer alan tüm ücretin kendisine ödenmesini talep eden 28 yaşındaki futbolcunun, zihinsel olarak zor günler geçirdiği ve imajına da zarar geldiği için ayrıca tazminat davası açacağı ortaya koyulan iddialar arasında yerini aldı.