İstanbul devleri, Talisca için yarışta

Anderson Talisca
Anderson Talisca

Al Nassr ile bağlarını koparma noktasına gelen Talisca için Galatasaray’dan sonra Beşiktaş da devreye girdi. Suudi ekibinin taraftarlarıyla gerilim yaşayan Brezilyalı yıldızın da yeniden Türkiye’de forma giymek istediği iddia edildi. Beşiktaş ve Galatasaray'ın Talisca'ya olan ilgisinin yanı sıra, Talisca'nın menajerinin de Fenerbahçe'yi takip etmesi, bu transfer yarışı daha da dikkat çekici yapıyor.

Geçtiğimiz günlerde taraftarla yaşadığı sıkıntılar sonrası Al Nassr'dan ayrılma noktasına gelen Talisca'ya ilk talipler Beşiktaş ve Galatasaray oldu.

Beşiktaş harekete geçecek

Galatasaray, Talisca için menajer aracılığıyla nabız yokluyor. Tabii bu arada Beşiktaş da Brezilyalı oyuncunun şartlarını araştırıyor. Siyah beyazlı takımın kısa sürede harekete geçeceği iddia ediliyor.

Menajeri, Fenerbahçe'yi takip etti

Dün akşam saatlerinde Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandıran bir an yaşandı. Talisca'nın menajeri, Instagram'dan Fenerbahçe'yi takip etti.

Talisca, Türkiye'ye sıcak bakıyor

Al Nassr ile bağlarını koparma noktasındaki Talisca'nın da yeniden Türkiye'de forma giymeye sıcak baktığı belirtiliyor. Yıldız oyuncu için Galatasaray ile Beşiktaş arasında çetin bir yarış geçecek gibi duruyor.

Taraftarlın içinde ukde olarak kalmıştı

2016-2018 yılları arasında Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Talisca, siyah-beyazlı forma ile büyük bir iz bırakmıştı. Performansıyla taraftarların gönlünde taht kurmuştu.