İşte Ampute Milli Takımının aldığı prim!

​İşte Ampute Milli Takımımızın aldığı prim!
​İşte Ampute Milli Takımımızın aldığı prim!

Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda finale yükselen Türkiye büyük bir başarı elde etti. Final maçında İngiltere ile karşı karşıya gelecek olan ay-yıldızlıların kazandığı prim ise merak konusu... İşte ay-yıldızlılardan prim açıklaması...

Fransa'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen EURO 2016'da A Milli Futbol Takımımız'da prim krizi yaşandı. Ay-yıldızlılar gruplardan çıkmadan yurda dönünce de prim konusu bir türlü kapanmadı. Olayın ardından bir yılı aşkın bir süre geçmiş olsa da bu durum halen hafızalardaki yerini koruyor.

Başarılar göğsümüzü kabarttı

A Milli Futbol Takımımız'ın 2018 Dünya Kupası'na katılma şansını kaybetmesinin ardından Ampute Futbol Milli Takımımız'ın aldığı başarılar göğsümüzü kabarttı.

Prim alacaklar mı?

AA
AA

Polonya'yı 2-0 mağlup ederek Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda finale çıkan milli takımın elde edeceği prim ise merak konusu...

Konu gündeme bile gelmedi

Hürriyet'te yer alan habere göre Ampute Futbol Milli Takımımızda şimdiye kadar primle ilgili bir konu görüşülmedi.

“Ağızlarında prim lafı çıkmaz”

AA
AA

Ampute Milli Takımı Başantrenörü Uğur Özcan, "Bizim milli takımımızda bugüne kadar prim konuşulmadı, konuşulmaz da. Ay yıldızlı formayı giyen arkadaşlarımızın çoğu günlük hayatında toplu taşıma bileti ya da Akbil ile dolaşır. Kontörlü telefon kullanır ama bir gün olsun ağızlarına prim lafını almazlar. Bizim primimiz ay yıldızlı bayrağı dalgalandırmak. Sağolsunlar Spor Genel Müdürümüz devletin imkanları ölçüsünde bize destek veriyor" ifadelerini kullandı.