İşte Galatasaray'ın gözüne kestirdiği Japon

İşte Galatasaray'ın gözüne kestirdiği Japon
İşte Galatasaray'ın gözüne kestirdiği Japon

Galatasaray yeni sezon için transfer çalışmalarına erken başladı. Sarı-kırmızılı yönetimin Japon futbolcu Shoya Nakajima'yı radarına aldığı öne sürüldü.

Fenerbahçe ile berabere kalan ve şampiyonluk yolunda önemli bir adım atan Galatasaray'da bir taraftan transfer çalışmaları da planlanıyor. Sarı-kırmızılı kulübüp Japon futbolcu Shoya Nakajima'yı radarına aldığı ileri sürüldü. Sporx'in iddiasına göre; Galatasaray, Portekiz Ligi ekibi Portimonense'de forma giyen Nakajima'yı uzun zamandır takip ediyor.

Nakajima'yı Galatasaray dışında Avrupa'dan Benfica, Porto, Manchester United, Napoli, Saint-Etienne, Bordeaux, Stuttgart, Borussia Dortmund, Galatasaray, Alaves ve Atletico Madrid'in de birçok maçta izlettiği ve raporlamaya devam ettiği vurgulandı.

"Yeni Kagawa"

Japon medyası tarafından "Yeni Shinji Kagawa" olarak gösterilen Nakajima'nın bonservis bedeli için 10 milyon euro gibi bir rakam dillendirilmeye başlandı bile. Portimonense'nin geçen yaz FC Tokyo'dan kadrosuna kattığı ve devre arasında da bonservisini aldığı 23 yaşındaki oyuncu, kanatlarda forma giyiyor. Sağ ayağını etkin olarak kullanan Japon futbolcu, bu sezon Portekiz'de 27 maça çıktı ve 9 gol, 8 asistlik bir performans sergiledi.