İşte Galatasaray'ın hedefindeki ilk isim!

​İşte Galatasaray'ın hedefindeki ilk isim!
​İşte Galatasaray'ın hedefindeki ilk isim!

Başkanlık seçimini geride bırakan Galatasaray'da transfer çalışmaları start aldı. İşte teknik direktör Fatih Terim'in gönlünde yatan aslan...

Şampiyon Galatasaray 2018-2019 sezonunda üç kulvarda da rüzgar gibi esmek istiyor. Bu nedenle başkan Mustafa Cengiz ve teknik direktör Fatih Terim nokta atışlar yapmayı planlıyor. Takvim'in haberine göre Galatasaray'ın hedefindeki ilk isim geçtiğimiz sezon Real Betis’te kiralık oynayan Joel Campbell… Teknik Direktörü Fatih Terim'in yöneticilere, "Campbell sistemimin önemli bir parçası olacak. Acele etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Bonservisi elinde

Harekete geçen yönetim, Kosta Rikalı kanat oyuncusunun menajeri ile önümüzdeki hafta bir görüşme yapacak. Arsenal'le sözleşmesi biten Campbell'ın bonservisi elinde bulunuyor.

Aceleci olmak zorundalar

Joel Campbell geride bıraktığımız sezon İspanyol ekibiyle 9 maça çıktı ve 2 kez fileleri havalandırdı.n
Joel Campbell geride bıraktığımız sezon İspanyol ekibiyle 9 maça çıktı ve 2 kez fileleri havalandırdı.n

Campbell'ı isteyen sadece G.Saray değil... İngiliz ve İspanyol kulüplerinin de Kosta Rikalı yıldız oyuncunun peşinde olduğu bildirildi. G.Saray, bu nedenle transferde aceleci olmak zorunda.

10 gün içinde

Cim-bom, Dünya Kupası'nda forma giyecek oyuncuyla 10 gün içinde anlaşma zemini arayacak. Yönetim, 2 hafta sonra başlayacak Dünya Kupası'ndan sonra oyuncunun ücretinin artacağı görüşünde.