Napoli yönetiminden Min Jae'ye yeni sözleşme fikri

Kim Min Jae
Kim Min Jae

İtalya Serie A ekibinin lideri Napoli, sezon başında Fenerbahçe'den Güney Koreli oyuncu Kim Min Jae'yi 18 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmıştı. Min Jae, yeni takımında da performansını arttırmaya devam ederken, İtalya ekibinin yönetimi harekete geçti.

İtalya Serie A'da heyecan hız kesmeden devam ediyor.

Bu sezon tüm kulvarlarda başarıyla ilerleyen ve Serie A'da en yakın rakibine attığı 15 puan farkla liderlik koltuğunun sahibi olan öte yandan Şampiyonlar Ligin'de de A grubunun lideri konumda bulunan Napoli'de gündem Kim Min Jae.

  • Napoli'nin sezon başında Süper Lig ekibi Fenerbahçe'den 18 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Güney Koreli futbolcu, performansıyla büyük kulüplerin dikkatini çekiyor.

İtalyan devi ile yükselişini sürdüren Güney Koreli oyuncunun sözleşmesine 48 milyon euro'luk serbest kalma bedeli eklenirken, Napoli yönetimi oyucuyu bu miktara elden kaçırmamak için harekete geçti.

Yeni sözleşme planı

Napoli Başkanı Aurelio De Laurentis'in, Kim Min-Jae'ye zamlı yeni sözleşme vererek serbest kalma bedelini 65 milyon euro'ya yükseltmek için görüşmeler yaptığı öğrenildi.

Manchester United'ın hamlesi

Öte yandan dev kulüpler, Min-Jae'nin 48 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödeyerek Güney Koreli futbolcuyu kadrosuna katmanın planını yapıyor.

  • Corriere dello Sport'da yer alan habere göre Premier Lig devi Manchester United, Napoli sözleşme uzatmadan Kim Min-Jae'nin 48 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödeyip Güney Koreli stoperi kadrosuna katmak istiyor.