İtalya'da ayın oyuncusu Kim Min Jae

Kim Min Jae
Kim Min Jae

Sezon başında Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Kim Min Jae, performansıyla göz dolduruyor. Güney Koreli futbolcu, Serie A'da ayın oyuncusu seçildi.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'deki performansıyla Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Kim Min Jae, yaz transfer döneminde 18,5 milyon euroya Serie A ekiplerinden Napoli'ye transfer olmuştu.

Yeni kulübünde iyi bir başlangıç yapan Güney Koreli stoper, ligde eylül ayının futbolcusu seçildi. Min Jae, Napoli formasıyla çıktığı 6 lig maçında 2 gollük performans sergiledi.

25 yaşındaki futbolcu, Serie A'da ilk 7 haftayı yenilgisiz ve lider kapatan Napoli'de gösterdiği performansla İtalyan taraftarların dikkatini çekti.

  • Kim Min Jae
  • Güney Kore Milli Takımıyla ilk kez Dünya Kupası'nda forma giyecek Min Jae: "Herkes Dünya Kupası'nda oynamayı hayal ediyor. Ben ilk kez Dünya Kupası'nda oynayacağım ve bu nedenle biraz endişeliyim." dedi.

Kim Min Jae'nin adı son zamanlarda İngiliz devi Manchester United ile anılıyor.

Listede tanıdık isim

Kim Min Jae'nin kazandığı 'eylül ayının futbolcusu' listesinde tanıdık bir isim de vardı. Atalanta'da forma giyen milli futbolcu Merih Demiral'ın yanı sıra, Udineseli Rodrigo Becao, Laziolu Sergej Milinkovic-Savic , Milanlı Theo Hernandez listede yer alan diğer futbolculardı.