İtalyanlar, Kerem Aktürkoğlu için 15 milyon Euroyu gözden çıkardı

Kerem Aktürkoğlu'na dev teklif
Kerem Aktürkoğlu'na dev teklif

Kötü geçen sezonun ardından yeni başkanını seçmeye hazırlanan Galatasaray'da yönetim ve teknik direktör bilinmezliğinin yanı sıra transfer gündeminde de sıcak gelişmeler yaşanıyor. İddialara göre İtalyan devi Atalanta, Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray'a ilk teklifini sundu.

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Galatasaray'da yıldızını parlatan Keremn Aktürkoğlu'na bir talip daha çıktı. Lyon, Atletico Madrid, Marsilya, Dortmund gibi kulüplerin yakından takip ettiği ve Avrupa'ya gitmeye sıcak bakan Kerem için İtalya'dan da bir iddia ortaya atıldı.

Geçtiğimiz günlerde Borussia Dortmund'un milli futbolcumuz için 20 milyon Euro'yu gözden çıkardığı iddia edilmişti.

Sabah'ın derlediği haberde İtalyan Calcioline sitesi ise Kerem Aktürkoğlu ile ilgili flaş bir transfer iddiasını ortaya attı. Haberde şu ifadeler kullanıldı: Türk futbolunun yükselen yeteneklerinden biri olan Kerem Aktürkoğlu kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor.

23 yaşındaki oyuncu, gelecek sezon Atalanta ile Serie A şampiyonluğu için mücadele edebilir. 2026 yılının Haziran ayında sona erecek sözleşmesi olmasına rağmen Kerem ile başta Atalanta olmak üzere Avrupa'nın önemli kulüpleri ilgileniyor. Atalanta yönetimi hayal kırıklığı yaratan bir sezonun Gian Piero Gasperini'ye kaliteli futbolcular sunmak istiyor. Kerem Aktürkoğlu, 15 milyon Euro'luk satın alma opsiyonuyla kiralık olarak Bergamo'ya gelebilir.