Jack Grealish'in gol sevincindeki o detay

Jack Grealish
Jack Grealish

Katar 2022'de İngiltere, İran'ı 6-2 mağlup ederken, karşılaşmada takımının son golünü kaydeden Jack Grealish'in sevinci dikkat çekti. İşte İngiliz futbolcunun golündeki detay...

2022 FIFA Dünya Kupası B Grubu ilk maçında İngiltere, İran'ı 6-2'lik skorla mağlup ederek kupaya 3 puanla başladı.

Jack Grealish'in gol sevincindeki perde arkası

İngilizlerin farklı galibiyetinde gol perdesini kapatan Jack Grealish, sevinciyle dikkat çekti. Pek çok kişi Grealish'in dans hareketlerinin hikayesini merak ederken gerçek kısa süre anlaşıldı. Grealish, kutlamasında verdiği kişisel sözü yerine getirdi.

Grealish'in kız kardeşi gibi 'serebral palsi' hastası olan küçük hayranı Finlay, turnuva öncesinde İngiliz yıldızdan gol atması halinde bu sevinci yapması için söz almıştı. İkili, Premier Lig'in 'Fan Mail' adlı girişimiyle tanışırken 11 yaşındaki Finlay, yıldız oyuncuya "Keşke dünyada senin gibi engelli insanlara iyi davranan daha fazla insan olsaydı. Senin ünlü bir futbolcu olarak serebral palsili insanlarla yaşamanın nasıl bir şey olduğunu bildiğini görmek beni gerçekten mutlu ediyor. Sen benim kahramanımsın." mesajını iletmişti.

Mektuptan etkilenen orta saha oyuncusu Finlay'e imzalı bir Manchester City forması göndererek teşekkür etti.

  • İkili biraraya geldiğinde Grealish, Dünya Kupası'nda 11 yaşındaki hayranının seçtiği herhangi bir gol sevincini yapacağını söyledi. Ve 8 ay sonra Grealish, futbolun en büyük müsabakasında verdiği sözü tuttu.

https://www.w3.org/1999/xlink"... stroke="none" stroke-width="1" fill="none" fill-rule="evenodd">
Bu gönderiyi Instagram'da gör

ZPOR (@zpor)'in paylaştığı bir gönderi

Kupaya 3 puanla başlayan İngiltere, ikinci maçını 25 Kasım tarihinde ABD ile oynayacak. İran ise aynı tarihte Galler ile karşılaşacak.