Janssen'in yerine Arsenal'li yıldız geliyor

​Janssen'in yerine Arsenal'li yıldız geliyor
​Janssen'in yerine Arsenal'li yıldız geliyor

Fenerbahçe, Tottenham’a dönmesi beklenen Vincent Janssen’in alternatifini Arsenal’de buldu.

TottenhamVincent Janssen'i geri çağırıyor. Hal böyle olunca da Fenerbahçe yetenekli futbolcunun alternatifini aramaya başladı. Bu doğrultuda listeye giren ilk isimse Olivier Giroud oldu.

Aykut Kocaman daha önce de Olivier Giroud'u transfer listesine almıştı. n
Aykut Kocaman daha önce de Olivier Giroud'u transfer listesine almıştı. n

Fanatik'in haberine göre; Tottenham’ın Vincent Janssen konusunda çıkardığı kriz, yönetimin transferdeki önceliklerini değiştirdi. Sol bek ve orta saha arayışları devam etse de forvet için de alternatif belirlemek için kolları sıvandı. Gündeme dünyaca ünlü bir golcünün ismi girdi: Olivier Giroud..

Fenerbahçe'de Vincent Janssen belirsizliği yaşanıyor.
Fenerbahçe'de Vincent Janssen belirsizliği yaşanıyor.

Fransız yıldız, Arsenal’da formayı vatandaşı Lacazette’e kaptırdı. Hatta zaman zaman Welbeck’in bile gerisine düşüp 3. forvet konumuna geliyor. Bu durum, 31 yaşındaki futbolcunun kariyerini yeniden planlamasına neden oldu.

Menajeri rest çekti

Giroud’nun menaceri Michael Manuello, Arsenal yöneticileriyle görüşüp, “Giroud, Dünya Kupası’nda yer almak için düzenli oynamak istiyor. Bu şansı Arsenal’de bulamayacaksa ocakta ayrılmayı planlıyor” sözleriyle rest çekti. Fenerbahçe’nin de bu gelişmeleri yakından takip ettiği öğrenildi.

Önce kiralık sonra...

Golcü oyuncunun adı İngiltere’den takımlarla anılsa da Everton Menaceri Sam Allardyce, “Giroud’yu ben de istiyorum ama eşi Jeniffer yüzünden İngiltere’de Londra’dan başka bir şehirde yaşayamaz” ifadelerini kullanmıştı. Sarı-Lacivertliler’in, 2019’de Arsenal ile sözleşmesi bitecek olan 31 yaşındaki golcüyü satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği iddia edildi.