Jeremain Lens şoku! Kadroya alınmadı

 Jeremain Lens şoku.
Jeremain Lens şoku.

Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen ve sarı-lacivertli taraftarların takıma dönmesini istediği Lens, Sunderland'in Scunthorpe United ile oynadığı maçın kadrosuna alınmadı.

Geçen sezonu Fenerbahçe'de kiralık olarak geçirdikten sonra Sunderland'e dönen, bu transfer döneminde de ismi sık sık Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Jeremain Lens, takımının hazırlık maçında kadroda yer almadı.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer gündemini hayli meşgul eden Hollandalı kanat oyuncusu Jeremain Lens, Sunderland'in Scunthorpe United ile yaptığı hazırlık maçında kadroda yer almadı.

Haftasonu Sunderland’in Bradford ile oynadığı hazırlık maçında forma giymesine ve bu maçta hafif bir sakatlık geçirmesine rağmen İngiliz basını Lens'in takımla seyahat etmemesini olası bir transfere bağladı. Yeni transfer Aiden McGeady ve denenmek için alınan Robbin Ruiter'in bu maçta şans bulmasına rağmen Lens’in takımla seyahat etmemesi İngiliz basınının altını çizdiği nokta oldu.

Daha önceden Lens hakkında açıklamalar yapan Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, oyuncuyla ilgilenmelerine rağmen yüksek fiyatların istendiğini söyleyerek "Bu tür oyuncuları beklemek lazım. 6-7 milyon euro’dan aşağı vermezler” demişti. Ayrıca, geçtiğimiz gün açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da Lens için "İyi bir oyuncu, fena bir oyuncu değil ama önceliğimiz de değil" şeklinde yorum yapmıştı.

Geçen sezon Fenerbahçe forması 36 maça çıkan Lens, 5 gol atıp 17 de asist yapmıştı.

(Kaynak: Eurosport)