Jeremain Lens'ten flaş hamle! 3. Lige gidiyor

Jeremain Lens
Jeremain Lens

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş ile sözleşmesi sona erip takımdan ayrılan Jeremain Lens için flaş bir iddia ortaya atıldı. Çizme basınına göre, Hollandalı kanat oyuncusunun yeni adresi İtalya Serie C (3. Lig) ekibi Vis Pesaro...

Serie C ekibi Vis Pesaro, Jeremain Lens'i kadrosuna katmak istiyor. Il Resto del Carlino'nun haberine göre Beşiktaş'la mukavelesi bittikten sonra boşa çıkan tecrübeli futbolcu, önümüzdeki günlerde İtalya'ya gidecek.

  • 2016-17 sezonunda kiralık olarak forma giydiği Fenerbahçe'de 38 maçta gol, 16 asistlik performans gösteren Jeremain Lens tüm dikkatleri üzerine çekti. Ancak dönemin teknik direktörü Dick Advocaat, Hollandalı oyuncunun bonservisinin alınmasına sıcak bakmadığını yönetime iletmişti.

Sunderland'e 4 milyon euro bonservis bedeli ödenerek Beşiktaş'a transfer olan ve 4 yıllık sözleşme imzalayan Lens, siyah-beyazlı takımdaki performansıyla büyük hayal kırıklığı yarattı.

  • Beşiktaş kariyerinde 71'i ilk 11 olmak üzere 102 maça çıkan 34 yaşındaki futbolcu, 12 gol, 20 asistlik performans sergiledi.