Jimmy Durmaz: İbrahimovic'e Galatasaray için baskı yaptım

Jimmy Durmaz, Zlatan İbrahimovic.
Jimmy Durmaz, Zlatan İbrahimovic.

Takıma yeni katılmasına rağmen ilk maçtaki performansı ve takım içindeki uyumuyla uzun yıllar Galatasaray'da oynayan bir oyuncu izlenimi yaratan yeni transfer Jimmy Durmaz yaptığı açıklamalarla sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Kamp hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaraylı futbolcular, İtalyan kondisyoner Alberto Bartali'nin sorumluluğunda lige hazırlanırken kafilede yer alan yeni transfer Jimmy Durmaz taraftarları heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.

Jimmy Durmaz röpörtaj yapıyor.
Jimmy Durmaz röpörtaj yapıyor.

Yeni transfer yaptığı açıklamalarda Teknik direktör Fatih Terim hakkında, "Fatih hoca ne istediğini bilen oyun tarzı belli bir teknik direktör. Çok iyi biri. Galatasaray gibi büyük takımlarda Fatih hoca gibi teknik adamlara ihtiyaç var." derken transferiyle ilgili sorulan sorulara, "Fatih hoca gibi biri sizi isteyince fazla düşünmenize gerek yok" cevabını verdi.

"Alberto iyi iş çıkartıyor"

Alberto Batali takıma kondisyon antrenmanı yaptırıyor.
Alberto Batali takıma kondisyon antrenmanı yaptırıyor.

Alberto Bartali hakkında, "İtalyan kondisyoner Alberto iyi bir iş çıkartıyor. Ligler başlamadan önce bizi iyi hazırlıyor. Çok fazla koşuyoruz. Saha içinde de saha dışında da bacaklarmızı, kaslarımızı lige hazırlıyor." şeklinde yorum yapan İsviçreli kanat oyuncusu oynadığı mevki konusunda, "Geçen sene 8 ve 10 numaralarda oynadım ve böyle oynamayı çok sevdim. Bu şekilde devam etmek isterim. Hem sağ hem sol tarafta oynayabiliyorum. Ancak burada önemli olan hocanın benden ne istediği. Fatih Terim ne görev verirse ben de o mevkilerde oynarım." dedi.

"İbrahimovic'e baskı yaptım"

Jimmy Durmaz, Zlatan İbrahimovic.
Jimmy Durmaz, Zlatan İbrahimovic.

Geçtiğimiz sezonlarda sarı kırmızılıların transer gündeminde olan milli takım arkadaşı Zlatan İbrahimovic'in Galatasaray'da oynamak isteyip istemeyeceği sorulan Durmaz, "İbrahimovic şuanda L.A Galaxy takımında oynuyor. Orada son senesi. Neler yapabileceğini göreceğiz. Ona Galatasaray'ın ne kadar büyük bir takım olduğunu söyledim ve üstünde baskı kurdum. İbrahimovic ile milli takımda oynadım ve ne kadar mükemmel bir futbolcu olduğunu biliyorum. Umarım Galatasaray'a gelir ve burada da aynı şekilde oynamaya devam ederiz. Açıkcası sahada harika işler yapıyor." şeklinde verdiği yanıtla taraftarları heyecanlandırdı.